2777
2789
عنوان

سوال+عکس

258 بازدید | 26 پست

حالا ک نت همه وصل شده ممکنه کسی بدونه منظور این کاربر از شهرما دقیقا کجاست؟

چون خود کاربر ۳ساله غیرفعاله

اگرم فکر میکنین خرافاته یا هرچی نظرتون محترمه برای خودتون!

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

عه اون سریم یکی واسش تاپیک زد

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

ارتباط قلبی با امام زمان انقد سخته که نامه بنویسی و واسطه بخوای یه نظرم اماما انقد بزرگن که حتی گناهکارترینم باشیم وقتی تو قلبمون ازشون کمک بخوایم قبول میکنن نیاز به واسطه نیست من حرف این دوستمونو اصلا باور نکردم 😑

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ارتباط قلبی با امام زمان انقد سخته که نامه بنویسی و واسطه بخوای یه نظرم اماما انقد بزرگن که حتی گناه ...

دنبال وسطه نیستم

عریضه زو باید تو اب روان یا چاه بندازی جایی ام ک من زندگی میکنم هیچکدوم اینا نیست گفتم شاید بشه یکی از همین شهر رو تو نی نی سایت پیدا کرد و ازش خواست ک از این سید بخواد ی عریضه هم برا من بنویسه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

ارتباط قلبی با امام زمان انقد سخته که نامه بنویسی و واسطه بخوای یه نظرم اماما انقد بزرگن که حتی گناه ...

تو روایت هس ک نامه بنویسید بندازید تو اب جاری

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....

به کتاب نخودکی اشاره کرده

فک کنم مورد داره اگه تشابه اسمی نباشه

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا