نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
ارتباط قلبی با امام زمان انقد سخته که نامه بنویسی و واسطه بخوای یه نظرم اماما انقد بزرگن که حتی گناهکارترینم باشیم وقتی تو قلبمون ازشون کمک بخوایم قبول میکنن نیاز به واسطه نیست من حرف این دوستمونو اصلا باور نکردم 😑
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ارتباط قلبی با امام زمان انقد سخته که نامه بنویسی و واسطه بخوای یه نظرم اماما انقد بزرگن که حتی گناه ...
دنبال وسطه نیستم
عریضه زو باید تو اب روان یا چاه بندازی جایی ام ک من زندگی میکنم هیچکدوم اینا نیست گفتم شاید بشه یکی از همین شهر رو تو نی نی سایت پیدا کرد و ازش خواست ک از این سید بخواد ی عریضه هم برا من بنویسه