havva_94 مدیر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 886 عنوان تجربهcvs | مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 65 پست سلام فردا باید برم برای cvs.کسی تجربه شو داشته اگه آره توصیه ای داره برام 1398/09/03 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
havva_94 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 886 عزیزم تمام علایمای گل پسرت خوبه یعنی ازمایشا درست جواب دادن بهت؟ عزیر ببخشید میپرسم من همش دلنگرانم ... بله عزیزم خدا رو شکر به دعای شما تا امروز خوب بوده دعا کنین خوب و سالم بمونه
فورودو عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 3801 بله عزیزم خدا رو شکر به دعای شما تا امروز خوب بوده دعا کنین خوب و سالم بمونه ان شاالله ک همیشه خوب و سالم خدا عمر طولانی و با عزت و سلامتی به گل پسرت بده 😆
havva_94 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 886 ان شاالله ک همیشه خوب و سالم خدا عمر طولانی و با عزت و سلامتی به گل پسرت بده فدات بشم ممنون از دعایی که در حقم کردی
گوتنبرگ عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 2768 فدات بشم ممنون از دعایی که در حقم کردی سلام گلم خوبی دیر وقته نیستیخواستم بگم باردارم آمینو سنتز انجام دادم گفتن نی نی سالم و ناقل هست نمیدونم تا چه حد درست راستی من همون فورودو امکاربریم تعلیق شد😞😞
havva_94 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 886 سلام گلم خوبی دیر وقته نیستی خواستم بگم باردارم آمینو سنتز انجام دادم گفتن نی نی سالم و ناقل ... سلام عزیزدلممم به سلامتی انشاالهکجا آمینو سنتز انجام دادی؟؟یعنی چی سالمه ولی ناقله؟؟اگه حای معتبر انجام دادی حتما درستهمن تهران پیش دکتر پیری انجام دادمراستی مشکل ژنتیکیتونو پیدا کردنمنظور ژن بیماری بچه گلتونو؟؟
گوتنبرگ عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 2768 سلام عزیزدلممم به سلامتی انشااله کجا آمینو سنتز انجام دادی؟؟ یعنی چی سالمه ولی ناقله؟؟ اگه حای مع ... سلام عزیزمآره مشکل ژنتیکی پیدل کردیم مشکل بچمون آنسفالو پاتی هستسالم و ناقل یعنی مثل من و شوهرم سالم هستیم اما میتونیم به بچه هامون انتقال بدیم در صورتی که شریک زندگیمون همون ژن رو هم داشته باشه مثلا الان تو سالم و ناقل یک ژن معیوب هستیمن تهران پبش دکتر بهرامی آمینو انجام دادم