2777
2789
سلام عزیزم خوبم تو چطوری فشارم صبح اومده بود هفت تو بیمارستان داشتم بیهوش میشدم دخترم یکم خدارو شکر ...

سلام عزیزم حالت بهتره انشااله؟دختر خوشگلم چطوره؟خواستم بهت بگم جواب آزمایشم اومد به لطف خدا ودعای شما جنینم سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خیلی برات خوشحال شدم😍انشالله ک ی پسر خوشگل سالم تپل مپل باش🌺🌺🌺😊😊😊😊واس منم دعا کن ژن معیو ...

دلم خیلی برات روشنه وگرنه سرراه هم قرار نمیگرفتیم مطمئنم  خدا سلامتی کامل دختر گلتو بهش برمیگردونه وبه جای پسر آسمونیتم یه پسر تپل مپل بهت هدیه میده عزیزم دلم به حق پهلوی شکسته فاطمه زهرا به حق دل شکسته ات😍😍😍

دکتر ترخیصش کرد نفس تنگی شدید داره فقط دارم نفس نفس زدناشو نگا میکنم هیچ کاری نمیتونم بکنم 

الهی بمیرم برای دلت خدابزرگه صبور باش ذکر بگوصلوات بفرس تا خودش دلتو  آروم کنه

سلام گلم خداروشکر به دعای خیر شما خوبه.شما چه خبر؟حال فرشته کوچولوت چطوره؟اقدام نکردی برای بارداری؟؟

خب خدارو شکر 

حال دخترمم شکر خدا خوبه

ترسیدم اقدام نکردم گفتم نکنه بعدی هم مریض بشه😞

😆
خب خدارو شکر  حال دخترمم شکر خدا خوبه ترسیدم اقدام نکردم گفتم نکنه بعدی هم مریض بشه😞

خدارو شکر انشااله همیشه سلامت باشین

انشااله هر چی به خیر و صلاحتونه همون بشه

❤❤❤