2777
2789
عنوان

تنهایی ماه اخر بارداری

1169 بازدید | 104 پست

سلام شب همگی بخیر من تو هفته سی و پنج بارداریم شوهرم زنجان کار میکنه خودم مجبور شدم بیام تهران خونه پدرم واسه زایمان خیلی سخته تنهایی تو ماه اخر حوصلم خیلی سر میره اصلا حوصله خودمو ندارم روزام نمیگذره یک روز قبل زایمانم میخواد بیاد چکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم دم شوهرت گرم من كه تازه هفته ١٨ هستم استراحت مطلق شدم خونه بابامم ... خونمون هم بيست دقيقه فاصله هست شوهرم نمياد بهم سر بزن مياد هم زود ميپيچه ميره 😔

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

یاد بارداریه سخت خودم افتادم که همش تنها بودم شوهرمم شبا نبود مجبوربودم برم خونهی مامانمم.البته هنوزم تنهام ولی حالا بچم 7ماهشه باهمون مشغولم حوصلم سرنمیره و حالا سعی میکنم شبام خونهی خودم بخابم چیکارکنم نمیشهکه هرشب برم اونجا.ادم خونهی خودش راحتتره

بازم دم شوهرت گرم من كه تازه هفته ١٨ هستم استراحت مطلق شدم خونه بابامم ... خونمون هم بيست دقيقه فاصل ...

بهم میگه اگه میخوای کار ول کنم بیام ولی نمیدونم بگم بیاد یا نه اخه تنهایی خیلی سخته

منم مثل تو بودم قوی باش میگذره... ماه هفتم رفتم شهرستان پیش خونواده خودم ۴۰روزگی دخترم برگشتم پیش با ...

سختت نبود؟واسه من که خیلی سخت میگذره میترسم افسردگی بگیرم