2777
2789
امکانات ندارن ؟

نه به اندازه ی ثروتشون . خوب شهرهای بندری نزدیک تو استان یا استانهای نزدیک مثل دیلم که نزدیک بهبهان و امیدیه است تفریحات دریایی داره. ولی یه شهر بازی مدرن. نسبت متعادل بیمارستان و اینا نیست . اما تا دلت بخواد جدیدا رستوران و باغ خانوادگی . کافیشام و بازار و ..  پارکهای کنار رودخونه داره

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
نه تهران نیستم ماهم اینجا زیاد امکانات نداریم یه شهر کوچیک 

من چون دو منطقه رو میشناسم میگم از اطراف تبریز بهتره امکاناتش

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اندیمشک چطوره

بیشتر وابسته ی دزفوله. دزفول شهر مرکبات استان هست. آثار دیدنی زیادی داره. و میشه گفت زیباست. و البته کیفیت آب بسیار عالیه در حد تهران. منابع آب هنوز وارد سازندهای شور و گچی نشده.

دوستای عزیز میدونستید مدیران خودرو ی شرایط خیلی خاص برای خوزستانی ها گذاشته تا صاحب ماشین های چری و mvm بشن

اگه دوست دارید اطلاعات بیشتری داشته باشید میتونید از طریق نمایندگی مجاز مدیران خودرو در شهر اهواز به سایت http://www.mvm465.ir/ مراجعه کنید