2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر واسه زندگي كردن مد نظرته  توي شهرهاش فقط اهواز خوبه  باقي شهرها خيليي كوچيك و غير پي ...

اتفاقا از نظر طبیعت گردی بهبهان دزفول و شوشتر.ایذه .مسجد سلیمان و ... جاهای بکر و دیدنیهای زیادی داره. ولی درست میگین با اینهمه ثروت از بقیه کشور عقبه متاسفانه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
اگر واسه زندگي كردن مد نظرته  توي شهرهاش فقط اهواز خوبه  باقي شهرها خيليي كوچيك و غير پي ...

خیلی ممنونم 

راستش یه خواستگار داشتم خوزستان کار میکرد درسته من رد دادم ولی کنجکاو شدم ببینم چه جورجاییه

سوغاتیاش دزفول و بهبهان ارده دارن . شوشتر و دزفول کلوچه دارن. بهترین خارک مال آبادانه. بهترین خرما و ماست بهبهانه. بهترین سبزی رو رامهرمز داره و..  

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
اتفاقا از نظر طبیعت گردی بهبهان دزفول و شوشتر.ایذه .مسجد سلیمان و ... جاهای بکر و دیدنیهای زیادی دار ...

طبيعت گردي حق با شماست 

ولي خب چقدر طبيعت گردي 

شما هر هفته نميتوني بري مسجد سليمان پيك نيك 

دوست داري يه شهر بازي بري ،يه زيپ لاين ،سورتمه ،تياتر خوب .... نفريح اين مدلي 

كه توي اهواز فقط بولينگ هست ،هيچي نيست 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
خیلی ممنونم  راستش یه خواستگار داشتم خوزستان کار میکرد درسته من رد دادم ولی کنجکاو شدم ببینم چ ...

مردم بعضی از شهرهاش به دانش و تحصیلات تو کشور معروفن

خیلی ممنونم  راستش یه خواستگار داشتم خوزستان کار میکرد درسته من رد دادم ولی کنجکاو شدم ببینم چ ...

خودتون كدوم شهري؟!

مردم بعضی از شهرهاش به دانش و تحصیلات تو کشور معروفن

بهبهاني ها رو ميدونم خيلييي درس خونن 

طبيعت گردي حق با شماست  ولي خب چقدر طبيعت گردي  شما هر هفته نميتوني بري مسجد سليمان پيك ...

اهواز رو حق داری چیزی نداره زیاد . بعضی شهرستانا بهترن

امکانات ندارن ؟

اگر خودت تهران زندگي ميكني ،واقعا خورستان سختت ميشه 

نه امكانات خوبي نداره 

من اطراف تبریزم ترکم

اطراف تبريز رو نميدونم 

ولي با تهران مقايسه كردم 

شايد اطراف تبريز هم در حد اهواز باشه نميدونم 

2823
2791
2779