asalim مدیر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 5278 عنوان لباس +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 21 پست سلام خانوما این لباس واسه دخترم چطوره میخوام واسه عروسی براش بخرم ۵ سالشه خوبه یا نه ؟؟؟ خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤 1398/09/02 | 22:16 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalim مدیر استارتر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 5278 چند گفتن اینکه عکسش رو گذاشتید؟ ۲۹۰ تومن خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤
مامابلا عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 1436 ۲۹۰ تومن یکم خیاطی بلدی یادت بدم خودت بدوزی؟با نهایتا ۱۰۰تومن وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
asalim مدیر استارتر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 5278 یکم خیاطی بلدی یادت بدم خودت بدوزی؟ با نهایتا ۱۰۰تومن ممنون گلم اما من اصلا خیاطی هیچی بلد نیستم خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤
مامابلا عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 1436 ممنون گلم اما من اصلا خیاطی هیچی بلد نیستم بنظر من دختردارها باید یاد بگیرن😉😉لباس عروس بچه هرچی ساده تر و ی رنگ تر قشنگ تره. یچی بگیر گل رنگی نداشته باشه روش... وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
asalim مدیر استارتر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 5278 بنظر من دختردارها باید یاد بگیرن😉😉 لباس عروس بچه هرچی ساده تر و ی رنگ تر قشنگ تره. یچی بگیر گل رن ... فردا بازم میرم ببینم میتونم پیدا کنم خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤
مامابلا عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 1436 فردا بازم میرم ببینم میتونم پیدا کنم انشاله ک پیدا کنیولی پیدا نکردی سخت نگیر.اسپرت براش بگیر.هوام سرده لباس عروس مناسب نیس زیاد. روشو باید چیزی بپوشه ک قشنگیش دیده نمیشه وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
asalim مدیر استارتر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 5278 انشاله ک پیدا کنی ولی پیدا نکردی سخت نگیر.اسپرت براش بگیر.هوام سرده لباس عروس مناسب نیس زیاد. روشو ... اره فردا برم پیدا نکردم یه چیز اسپورت میخرم دستت دردنکنه گلم 🌹😘 خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤