2777
2789
عنوان

شوهرممممم

284 بازدید | 13 پست

دوستان خانواده داییم شب خونه ماهیان شوهرم بهش زنگ زدم گفتم ماشینم برد تعمیرگاه با باباش برگشت و بدون سرزدن به خونه رفت سرکاربااینکه می‌تونست نرخ از قصد رفت همش کارش همینه دیروزم مامانمینا بودن همه خریدامو داداش کوچیکش انجام داد چی بهش بگن بنظرتون چجوری حالیش کنم این کار زشته خب من خجالت زده میشم هرباراین کارو می‌کنه یبار اتفاقی دوبار اتفاقی دیگه چقدر .همه فامیلی از دستش ناراحتن اصلنم براش مهم نیست میگه خب بگو سرکاره مگه چیه.تازه یبارم کلی مهمون داشتیم رفت پایین پیش عمووباباش موند آبروی منو برد بااینکه پدربزرگم بعدسه سال اولین باربوداومده بود خونمون توی راه پله هم دیده بود که شوهرم توی ساختمونه نیم ساعت اخراوخدمثل برج زهرمار نشست و شوهرخالمم دومین بارش بود همشون قطع رابطه کردن خیلی ناراحتم 

خدایا به دلم آرامش بده

فقط میتونی همین کارو مقابله به مثل کنی همین خونوادش رو بی محلی کنی تا بفهمه 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با اقوامت حال نمیکنه. شایدم خجالتیه موصله مهمونی و شلوغی رو نداره

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان