2777
2789
عنوان

سکته مغزی.مادرم

5118 بازدید | 24 پست

سلام دوستان مادرم۴ماهه سکته مغزی کرده.وعمل شده الان بهتره ولی سمت چپ بدنش کار نمیکنه کسی تو این شرایط بوده و میدونه چقدر زمان میبره خوب بشه خیلی نالم خرابه تو این ۴ ماه ۴۵ سالشه مادرم ومن تو۲۰سالگی همه ی مسعولیتشوبه عهده گرفتم

خدا كمكش كنه عزيزم

دعا ميكنم به زودي سلامتيشو بدست بياره

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم، مطمین باش خدا بهت توان و صبرشو میده، به مادرت خدمت کن و باهاش مهربون باش، مطمئن باش نتیجه ی درمان رضایت بخشه، اما زملن میبره، هیچوقت ناامید نشو، زمان میبره اما راه میوفه 

امیدوارم زودتر به سلامتی کامل برسن یکی از اقوام ما همین مشکل برلش پیش اومد بعد ۶ ماه با کمک فیزیوتراپی و گفتار درمانی بهتر شد و الان شکر خدا مثل یه ادم عادیه فقط حافظه کوتاه مدتش یکم مشکل داره

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

خدا شفا بده عزیزم انشاالله با پیگیری درمان و فیزیوتراپی بهتر میشن مواظب حال روحی خودت و مادرت باش خدا اجرت بده

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

والا خاله شوهر منم سکته مغزی کرد و طرف راست بدنش کار نمیکنه با فیزیوتراپی کمی بهتر شد ولی پاش رو روزمین میکشه و راه میره دستش هم با کمک دست دیگش تکون میده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دقیقا پارسال شهریور ماه فامیل ما سکته مغزی کرد ولی زود رسوندش دکتر 

یه طرفش لمس شد و کلا قدرت تکلم از دس داد 

ولی کم کم بهتر شد بعد از چندماه تونست راه بره بعدش حتی رانندگی کرد البته فقط برا اینکه روحیه اش خوب بشه اطراف شهر جای خلوت میذاشتن رانندگی کنه 

ولی فقط یه‌ دستش بی حرکت موند 

خداروشکر کم کم زبونش هم داره باز میشه یعنی تا یه سال قشنگ بهتر شد 

ولی یکی دیگه از اشناهامون سکته مغزی کرد اون زبونش خیلی زود باز شد در عرض دو ماه 

یه طرف‌ بدنش بی حس بود کامل خوب شذ 

والا خاله شوهر منم سکته مغزی کرد و طرف راست بدنش کار نمیکنه با فیزیوتراپی کمی بهتر شد ولی پاش رو روز ...

دوست بابامم یه سال زمین گیر بود بعدش تونست راه بزه حتی کامل حرف بزنه فقط یه پاشو میکشه آروم آروم راه میره ولی رانندگی با احتیاط میتونه بکنه 

عزیزم خوب میشن فقط روحیه خیلییی خیلییی مهمه مامان منم سکته مغذی کردن پاهاشون و میکشیدن رو زمین و اهسته و به زور حرف میزدن حالش چشماشون تعقیر کرده بود و دکترا گفتن محال خوب بشه یه لخته خون تو مغزششه ‌ فقط معجزه شاید بشه اما خوب خوب شدن الان حتی داروهاشونم نمیخورت فقط و فقط روحیه و اینکه خودشون و نندازن مهمه مامان من خیلیی مغرورن نذاشتن کسی کمکشون بده اجازه ندادن حتی بابا دستش و تو خیابوون بگیرن و تو اون روزا بیشتر از همیشه تلاش میکردن فعال باشن 

ماهم بخاطر روحیه مامات اسباب کشی کردیم و بعد از چند ماه کاملا خوب شدن

يكي از اطرافيان ما هم سكته مغزي كرد و سمت راست بدنش بي حس شد ولي با كاردرماني و فيزيوتراپي خدارا شكر الان بهتره و حتي كارهااي خونه هم خودش انجام ميده 

خدايا شكرت🙏🏻