خداياممنونم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 223 عنوان بعد زايمان 118 بازدید | 10 پست سلام ماماناي گل ٦ ماهي ميشه كه زايمان كردم ازوقتي كه دخترم٤٠روزه شده ديگه پريودنشدم كسي هست مثل من باشه خانم هاي قديمي ميگن دخترم شير بدم همينجوريه ميخواستم ببينم احتياج ب جلوگيري دارم يا نه باردارنميشم تا پريودنشم خدايا مراقب عزيزانم باش به خودت سپردمشون 🙏🙏 1398/09/02 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yas_par عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 7511 جلوگیری کن یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
سوگندجان عضویت: 1396/04/03 تعداد پست: 4260 من پسرم ۱۴ ماهشه فقط دو بار اونم با ال دی پریود شدم الانم ۷ ماهه نشدم ولی ریسک نکن خیلیا تو همین دوران شیردهی با وجود جلوگیری طبیعی هم باردار شدن به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
ستاره_سهیل6 عضویت: 1395/04/28 تعداد پست: 1388 ممکنه پریود نشی اما هر ماه تخمک آزاد میکنی ....حتما جلوگیری داشته باش.....قرص شیر دهی میخوری؟؟؟؟؟ خدا بهترین نعمتی که بهم داد خودش بود.حس بودن با خدا خیلی زیباست
خداياممنونم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 223 ممکنه پریود نشی اما هر ماه تخمک آزاد میکنی ....حتما جلوگیری داشته باش.....قرص شیر دهی میخوری؟؟؟؟؟ نه اخه گفتن تا شير بدم يا پريودنشم باردار نميشم منم خاطر جمع نگرفتم قرص خدايا مراقب عزيزانم باش به خودت سپردمشون 🙏🙏
خداياممنونم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 223 من پسرم ۱۴ ماهشه فقط دو بار اونم با ال دی پریود شدم الانم ۷ ماهه نشدم ولی ریسک نکن خیلیا تو همین دور ... جداااا يعني امكان داره خدايا مراقب عزيزانم باش به خودت سپردمشون 🙏🙏
ستاره_سهیل6 عضویت: 1395/04/28 تعداد پست: 1388 نه اخه گفتن تا شير بدم يا پريودنشم باردار نميشم منم خاطر جمع نگرفتم قرص بعد از چهل روز هر نزدیکی پر خطر هست حتی اگر پریود نشی ....پس حتما یک روش جلوگیری انتخاب کن خدا بهترین نعمتی که بهم داد خودش بود.حس بودن با خدا خیلی زیباست
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56794 جداااا يعني امكان داره اره من از اول جلوگیری کردم البته طبیعی چون امکانش هست حتی وقتاییکه پریود نمیشه ادم ✌️خدایا شکرررررررت 😍
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56794 نه اخه گفتن تا شير بدم يا پريودنشم باردار نميشم منم خاطر جمع نگرفتم قرص ن امکانش هست ✌️خدایا شکرررررررت 😍
خداياممنونم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 223 ممنون از همگي دوستان لطف كردين ماماناي گل چه خوب شد كه اين سايت باز ميشه اخه نه گوگل نه تلگرام هيچي واسم باز نميشه😭😭 خدايا مراقب عزيزانم باش به خودت سپردمشون 🙏🙏