2777
2789
واقعا خب آخه من داشتم بعد حذف کردم برنامه رو الان بعد چندماه نصب کردم از مخاطبا پیام اومد برام😐😐 ...

خب لابد دیلت اکانت نکردی

مطمین باش میشه

دیدم که میگم😁

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه حالا تو ال گرام و..نفر سوم نمی تونه بخونه😁😁 نهادهای اطلاعاتی خیلی از جاسوسها رو همینطوری با نف ...

حرفت درسته

ولی خب سروش رو چون اونا تایید کردن ملت حساسن روش

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
پیگیر باشن مگ من چی میگم با کیا میچتم مگ 😞😞😞

خیلی حرفا میزنن حالا شایعه یا واقعیت اما اگه مشکلی نداری و حرف خاصی نمیزنی ولش کن کل برنامه رو پاک کن چشت نخوره بهش

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

ببخشید من یه سوال داشتم من قبلاکه اکانت سروش داشتم یه پیامی برام یادمه ۵دی اومده بود که فلانی به سروش پیوست بعد ۹دی طرف به من پیام داد ولی من اونو نمی شناختم می خواستم بدونم ایا ممکنه که من شماره یکی رو نداشته باشم بعد برام داخل ایدی طرف بزنه که به سروش پیوست؟