2777
2789

شیمی کلا خیلی سبز 

فیزیک ده و یازده فقط تست کنکور میزنم ۱۲ میکرو گاج 

زیست پایه ماز خیلی سبز دوازده گاج

ریاضی جامع ای کیو 

زیان شهاب اناری جامع 

فارسی جامع خیلی سبز و نشر الگو لغت و املا و دستور و این چیزا 

عربی جامع خیلی سبز 

دینی پایه خیلی سبز دوازده هیچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی چند ساعت مطالعه میکنی!وقتایی که حال نداریو چطور میشه جبران کرد چطور از خوابت میزنی؟!

تیکر بارداری نیست🙂دارم عروس میشم😎😅صلوات بفرست زودتر برگزارشه😍♥️                                                                   برای رسیدن به رویاهام برام صلوات میفرستی؟🙃❤                                  🌸الهم عجل لولیک الفرج🌸                               عشق یه آیینه است تو هرچی فکر کنی تو دل منم هست..!🍃     خدا خودش میدونه چیکار کنه🌈🌱برا همینه که از وقتی متولد شدم عشقت ریشه کرده تو وجودم جانان😻                               تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد                                                                       زندگی دردقشنگیست ک جریان دارد..!
روزی چند ساعت مطالعه میکنی!وقتایی که حال نداریو چطور میشه جبران کرد چطور از خوابت میزنی؟!

من کلا شیش ساعت در روز میخوابم از ۱۲ تا ۶ صب 

من با سختی درس میخونم چون سرکار میرم لیسانس اتاق عمل دارم دارم دوباره میخونم کنکور بدم 

روزی ۸ساعت تقریبا میخونم البته من ۱۴۰۰ کنکور میدم 

من کلا شیش ساعت در روز میخوابم از ۱۲ تا ۶ صب  من با سختی درس میخونم چون سرکار میرم لیسانس اتاق ...

منم 1400 ام...باید بیشتر بخونم ولی چون مدرسه هم یرم خیلی خسته میشم😑

تیکر بارداری نیست🙂دارم عروس میشم😎😅صلوات بفرست زودتر برگزارشه😍♥️                                                                   برای رسیدن به رویاهام برام صلوات میفرستی؟🙃❤                                  🌸الهم عجل لولیک الفرج🌸                               عشق یه آیینه است تو هرچی فکر کنی تو دل منم هست..!🍃     خدا خودش میدونه چیکار کنه🌈🌱برا همینه که از وقتی متولد شدم عشقت ریشه کرده تو وجودم جانان😻                               تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد                                                                       زندگی دردقشنگیست ک جریان دارد..!