2777
2789
عنوان

بیاییید تو روخدا..

335 بازدید | 22 پست

تقریبا 5روزه پريودنشدم.البته سابقه داشتم.همون موقع (دوشنبه)تست زدم.الان تاپيک ی خانمی دیدم ک عکس بی بی چکش گذاشته بود.ی هاله کمرنگ بود.ميگفتن حامله هس.رفتم تو دسشويي بی بی چکی زده بودم نگا کردم بعد5روز انگار ی هاله کمرنگ روشه .دارم ميميرم از استرس.این هاله تو عکس زیاد واضح نیس.الان عکس ميزارم  

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اينكه چيزي نداره شبيه منفيه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بزاررررر انشالله هرچي ميخواي همونه

ترشح زیاد دارم.چن روزم هس سوزش دارم.تو پهلوم و زيرشکمم درد دارم

اينكه چيزي نداره شبيه منفيه

آره کمرنگه.ولی گوشيمم اصلا کیفیت نداره

عزیزم مال من بعد یکساعت هاله داش امروز آز دادم مثبت بود الان یافرداصبح یکی بزن نشون میده بیا خبرمون ...

دعا کن منفی باشه.اصلا آمادگی ندارم.فقططط ی بار از دستمون در رفت.

عزیزم مال من بعد یکساعت هاله داش امروز آز دادم مثبت بود الان یافرداصبح یکی بزن نشون میده بیا خبرمون ...

ب سلامتی آن شاالله.