2777
2789

پدرشوهرم سکته کردن گفتار درمان میاد خونه ۳بار درهفته البته متفاوت بودن به یکیشون ۵۰ میدادن یکی دیگه هم ۷۰ تو مطبشو نمیدونم چند میگرفت

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهرم سکته کردن گفتار درمان میاد خونه ۳بار درهفته البته متفاوت بودن به یکیشون ۵۰ میدادن یکی دیگه ...

میشه بگید کدوم شهرید

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر

من اطلاعی ندارم 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
نسبت به پرستاری و رادیولوژی بهتره  مگه نه ؟

عزیزم تمومه این رشته هایی که میگی خوبن درامدشونم خوبن ببین به کدوم علاقه داری واسه گفتار درمانی وکاردرمانی هم باید حوصله و صبر داشته باشی وهم اخلاق خوش وخوب پرستاری و رادیو لوژیم هم که بحثشون جداس

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
عزیزم تمومه این رشته هایی که میگی خوبن درامدشونم خوبن ببین به کدوم علاقه داری واسه گفتار درمانی وکار ...

میخوام درامدشونو بدونم 

خب معلومع که رادیولوژی و پرستاری درامدشون بیشتر گفتار درمانو کاردرمانه ولی حدودشو نمیدونم

ولی من برعکس فکر میکنم گفتار و کار درمانی میشه مطب زد ولی پرستاری کلی دردسر و شیفت و اقا بالاسر داره 

اینطور نیست؟

ولی من برعکس فکر میکنم گفتار و کار درمانی میشه مطب زد ولی پرستاری کلی دردسر و شیفت و اقا بالاسر داره ...

رتبه خیلی بهتریم میخواد کارو گفتار