2777
2789
عنوان

چرا وقتی یکی ازمون پول قرض میخواد...

708 بازدید | 21 پست

چرا وقتی یکی ازمون پول قرض میخواد و ما جوابمون نه باشه چرا فکر نمیکنن که نداریم که بدیم ..

چرا همیشه فکر میکنن که نمیخوایم بدیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالمو بد میکنن واقعا

آدمو میندازن توی رودربایستی پول بگیرن

اگر بدی که پس نمیدن هیچ به روی خودشون هم نمیارن

اگر نداشته باشی بدی یا اصلا پول خودته نمیخوای بدی به زور آدمو ضامن خودشون میکنن

آخر قسطشون رو هم نمیدن یک سره بانک روی مخ آدم میره از حقوق آدم کم میکنه

من دیگه پشت دستمو دااااغ کردم به کسی پول قرض بدم یا ضامن کسی بشم مردم واقعا شعورشون نم کشیده خیلی بی عار شدن قبلا قرض میدادی یه قاعده ای داشت پس میاورد یا ضامن میشدی عین آدم قسطاشو میداد الان پولو که میگیرن دیگه خرشون از پل رد میشه

ذکر غلط کردم واسه همین مواقعه دیگه 

غلط کردم

غلط کردم 

غلط کردم

چون هوش اکثر جهان‌ سومیا هوش سیاست واسه همینم‌ جهان سومی هستیم وگرنه تفاوت منطقه جغرافیایی یه شوخی ...

ولی ادم هرچقدرم وضعش خوب و پولدار ادم های فوووق پولدار هم یه وقتایی ته حسابشون خالی خالی میشه اینو باید درک کرد.

من به یکی چهار پنج بار دستی قرض دادم، بعد دیدم ول کن نیس، یکی دو بارگفتم ندارم. واقعا هم دستم تنگ بود.

از اون موقع منو میبینه روشو برمیگردونه. آدم از همون اول نده سنگینتره والا

خیلی 
من به یکی چهار پنج بار دستی قرض دادم، بعد دیدم ول کن نیس، یکی دو بارگفتم ندارم. واقعا هم دستم تنگ بو ...

پول خودتو داد؟ ببین میدونی چنننند نفر پول منو خوردن؟ بس که خر گیر آوردن منو 

ذکر مصبیتشون واسه ماست بعد میرن میکرونیدلینگ میکنن 😐😐

خودم از این خرجا نمیکنم موقع پول قرض کردن میگن یخچالمون خالیه بعد میرن میکرو

شوهر من ک به همه ی عالمو ادم قرض میده عین خیالشم نیس ک طرف پولشو چن ماه یا حتی چن سال نگه داره و نده،من بعضی وقتا دیوونه میشم از این اخلاقش

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
پول خودتو داد؟ ببین میدونی چنننند نفر پول منو خوردن؟ ذکر مصبیتشون واسه ماست بعد میرن ابرو میکرو ...

خدا رو شکر قبلش گرفته بودم. والا زمونه ای شده که نباید به کسی خوبی کرد. حالا خودش حقوق بگیر بودا

خیلی 

من حقیقتن هروقت ازم پول خواستن نخواستم که ندادم همیشه هم پول داشتم چون از صد نفر هشتاد نفرشون وقتی پول قرض میگیرن بعدش باید به زور ازشون پس بگیری منم ادمی نیستم که هی بخوام به ینفر یچیزیو یاداوری کنم مجبور میشم قید پولمو بزنم خودمم تاحالا از کسی پول قرض نگرفتم