2777
2789

جوش شيرين 

ولى دارو استفاده كنى بهتره

اينا phواژنت رو بهم ميزنن بدتر ميكنن عفونتو

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
جوش شيرين  ولى دارو استفاده كنى بهتره اينا phواژنت رو بهم ميزنن بدتر ميكنن عفونتو

چرک  خشک کن و مترونیدازول خوردم فایده نداشت پمادهم زدم خوب نبود دیکه چی خوبه قرص یا پماد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرک  خشک کن و مترونیدازول خوردم فایده نداشت پمادهم زدم خوب نبود دیکه چی خوبه قرص یا پماد

لاكتوفم پرو بيوتيكه درمانى نيس ولى به مرور پيشگيرى ميكنه از قارچ و عفونت

ولى شمايي كه عفونتت طول ميكشه بايد به مدت بيشترى دارو مصرف كنى

شلوار نپوش صابون و ژل شستشو استفاده نكن

دستمال كاغذى باعث عفونته استفاده نكن ميتونى از دستمال نخى استفاده كنى 

شلوار و لباس زير تنگ پلاستيكى نپوش رطوبت باعث عفونت ميشه

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
لاكتوفم پرو بيوتيكه درمانى نيس ولى به مرور پيشگيرى ميكنه از قارچ و عفونت ولى شمايي كه عفونتت طول مي ...

من همیشه عفونت دارم همیشه نمیتونم دارو مصرف کنم شورت نمیپوشم مرتب شلوارم عوض میکنم یا دامن میپوشم تاثیر داره

دتر رفتم فایده نداشت قرصای تکراری امروز تشت اب داغ و نمک استفاده کردم خوب بود اروم شدم 

نمک زیادش خوب نیست ها مواظب باش . یه گیاه هست به اسم پولک شبیه گل ناز هست بخر دم کن بخور واسه عفونت واژن خوبه.شیاف عسل هم خوبه

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
من همیشه عفونت دارم همیشه نمیتونم دارو مصرف کنم شورت نمیپوشم مرتب شلوارم عوض میکنم یا دامن میپوشم تا ...

برو دكتر ريشه كنش كن يه مدت دارو مصرف ميكنى ولى ديگه سراغت نمياد 

ماستم خوبه بخورى واسه سلامت واژن

نمک زیادش خوب نیست ها مواظب باش . یه گیاه هست به اسم پولک شبیه گل ناز هست بخر دم کن بخور واسه عفونت ...

جدی ضررش چیه نکنه نازایی وای  ترسیدم اخه حسابی تو تشتم نمک ریختم امروز یکم درد شبیه پریود دارم

جدی ضررش چیه نکنه نازایی وای  ترسیدم اخه حسابی تو تشتم نمک ریختم امروز یکم درد شبیه پریود دارم

نه عزیزم با یه بار دوبار چیزی نمیشه.دردت هم بخاطر عفونته رابطه نداشته باشی بهتره

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇