بچم پسره یه بچه دارم هرکی میبنش وسط ابروش رگه ابی داره میگه تو بچه بعدیتم پسر میشه طبعه خودمو شوهرمم خیلیی گرمه من خیلی دلم دختر میخواد انقد ناراحت میشم هی بهم میگن تو دختر دار نمیشی😢😢😢😢😢😢😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دوتا پسر دارم،همه میگن عرضه نداری دختر بیاری،من خودمم دختر دوست دارم،میخواستم چندسال بعد سومی رو برم دکتر دختر بشه ولی دیگه پشیمونم چون از اینده بیخبریم چی به سرمون بیاد
درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
اینا خرافاته عزیزم هر وقت قصد بارداری داشته از یکی دو ماه قبلش سردیجات بخور زمان تخمک گذاریت نزدیکی نداشته باش برو تحت نظر دکتر یه سری دارو ها هستن کمک میکنن تا حدودی به جنسیت جنین البته همه این راهها حتمی نیست اما اگه قطعا میخوای دختر باشه و هزینشو داری برو آی وی اف کن
خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
اینا چرنده همش،اگه میخوای بچه ی بعدت دختر باشه برو دکتر برنامه غذایی بگیر،دختر عموی من دوتا پسر داره ...
عزیزجان این برنامه غذایی ها هم یه درصدی اثر دارن همسایه من تو تا پسر داشت رفت تحت نظر دکتر برنامه غذایی گرفت دارو خورد حالا رفته سونو سومیم پسره بیچاره دپرس شده بود از اون همه رژیم ... تا خدا چه خواهد
خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔