2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناااراحت نباااش خدا داده خییلی هم خوووبه  نی نییی خوبه 😍😍😍 مخصوصا اگه خدا بخواد و بده  ...

بچه که شیر خشکی باشه خیلی اوضاع سخت میشه.پوشکم که قربونش برم از طلا گرونتره.بچه تو این اوضاع ینی دردسر.

بچه که شیر خشکی باشه خیلی اوضاع سخت میشه.پوشکم که قربونش برم از طلا گرونتره.بچه تو این اوضاع ینی درد ...

حق داری اره 

ولی انشالله خدا روزیشو میده

لطفااا به هررر کی میپرستی لایکم نکن برام پست بزار ذوق کنم  ❤❤😙😙😍
بچه که شیر خشکی باشه خیلی اوضاع سخت میشه.پوشکم که قربونش برم از طلا گرونتره.بچه تو این اوضاع ینی درد ...

نگو این حرفو، بچه نعمته خداست، روزیشو خدا میرسونه

خدایا شکرت....❤❤

غیر از اینها بدن نیاز به زمانی برای رفرش شون و امادگی واره، هنوز هورمونای تو به حالت عادی برنگشتن

تازه هنوز بچت به شیطونی نرسیده

یکم دیگه راه میفته و کل روز باید دنبالش باشی

بچه شیر خشکی راحتتره.من پارسال دخترم 8ماه بود ک ناخاسته باردارشدم سقط کردم بعدش پشیمون شدم یکسالگی دخترم اقدام کردم الان 7ماه میشه.چن روز دیگه موعدمه دلم میخاد مثبت شه.

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)