هفته هفتم بارداریم.هیچی نمیتونم بخورم ن شیرینی ن ترشی.عاشق و دیوونه ترشی بودم اما الان قیافشم حالمو بد میکنه.شیرینیم از اول دوس نداشتم الانم همینطور از مرغ بدم میاد درصورتی ک دوس داشتم.شام ب هیچ عنوان از گلوم پایین نمیره فقط صبونه میخورم.کسی بوده با این مشخصات و جنسیتش چی بوده؟چندهفتگی این علایم از بین میره میخوام شام بخورم چون وقتی نمیخورم صب ساعت شیش از ضعف بیدارم
من اصلا اهل نمک نبودم بعدش عاشق نمک شدم نی نی هم پسره
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
منم همینطوری،بودم اوایلش اب انار اب البالو و .... اشتهامم خوب بود الان یه نابودی شدم هیچی هوس نمیکنم بزور غذا میخورم اشتهام کمه اونم که میخورم گلاب به روتون تو معدمـ نمیمونه فک کنم هفته هفت تا چهارده اینطوری باشه
خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
اصلا نمیشه قطعی گفت چون راجع به من همه چی برعکس بود خیلی خوش خوراک شده بودم ترشی شیرینی همه چی نی نیم دختر بود دور و برم اکثرا کسایی که ویار شدید داشتن و اذیت شدن پسر بوده نی نی شون
ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
چرا تهوع رو از بین میبره؟من اصلا بالا نمیارم تهوعم خیلی کم دارم فقط بی اشتهام ب غذا و شدیداااااا ب ب ...
سیرابی بهترین درمان واسه تهوع هست چون ویتامین ب شش داره،تهوعت زوده شروع میشه عجله نکن،تاپایان هفته۱۶معمولا ادامه داره بعدش کمترمیشه،توخونه ماسک بزن تنها راه واسه حساسیت به بو همینه فقط صبروصبروصبر