2777
2789
عنوان

دیروز دلم خیلی برای جاریم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 39 پست
واااااااا، کجای حرف این بنده خدا بوی ترحم و تحقیر داشت؟ هر کی باشه خوب وقتی می بینه یکی حتی صد پشت غریبه هم به خاطر کمی جا نمی تونه اونطوری که می خواد راحت باشه ، دلش می گیره . این که دیگه جاری نورا بوده.
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

مایا

1392/4/29 2:28 ب.ظ

نورا جان من که اصلا برداشت بد نکردم ، خوش بحال جاریت که جاریه دلسوزی مثل تو داره عزیزم

همه چیز پر از خداست ؛ درخواست کن ، باور کن و دریافت کن …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منم بوی حسادت و پز ندیدم
فقط خواستم بگم خیلی ناراحتش نباش من هر سال اسباب هام رو کولمه
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
وای شماها چرا اینجوری هستید چقد طرز فکرتون بده شماها از این ادمایی هستید که نمیشه یه دقیقه باهاتون سرکردا یه حرفو چه جوری به منظور میگیریدا
متاسفمممممممممممممممممممم
این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن
بنده خدا احساسش رو با شما در میون گذاشت

چر اذیتش میکنید؟!

دوست داره جاریش هم شرایط بهتری داشته باشه این کجاش حسودیه؟
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است ......خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نورا جان

الان اگه گفته بودی که خواهرم این شرایط رو داره کسی به شما ایراد نمی گرفت . اینجا جاری دشمن خونیه ادمه . نباید دلن براش بسوزه اصلا . اگه الان راهکار دشمنی و کینه میخواستی در برابر جاری ده صفحه برات نوشته بودن . ولی شما به دل نگیر . من دقیقا فهمیدم منظورت چیه چون خواهر خودم خونه اش اینجوریه و وقتی میخوای تو خوابش نماز بخونی باید وسایلش رو جابه جا کنه . کاری که از دست ما برمیاد دعاست . همین .
ببین عزیزم من اصلا نمیدونم اینقدر مهمه این مسئله که واسش تاپیک زدی؟
حالا ایشالا خدا یه خونه بزرگتر بهش بده
ولی من میدونم خیلیا این شرایطو دارن و مستاجر هم هستن
بچه دار نشدنشون هم ربطی به خونه کوچیک و بزرگ ندارن
بیان تو هال بخوابن بچه رو هم کنار خودشون بخوابونن
والاااااا
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!
2790
2778
2791
2779
2792