2777
2789
نینیم پسره ولی پام درد نمیکنه😿 مادرشوهرمم همینو گفت

مال من دقیقا دختر و‌ پسرم برعکس اینکه گفتی بود

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نینیم پسره ولی پام درد نمیکنه😿 مادرشوهرمم همینو گفت

برا من جفت بچه هام پسر بودن اولی طبیعی بود از کمر شروع شد به پاهام زد اول دردش کم بود و نامنظم مثل پریودی ولی یکی دوساعت بعد بیشتر شد

تاجایی که میتونی تو خونه باش نرو بیمارستان چون ورمیدارن آمپول فشار میزنن الکی درد میکشی

تحمل کن تاجایی که دردات زیاد شد و دیدی دیگه نمیشه تحمل کرد برو بیمارستان

ان شالله به سلامتی و دل خوش نی نی تو بغل بگیری😍😍😘😘

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏
میگم شاید درد زایمان نباشه منتڟرم ببینم شدید میشه یا ن😬 اره طبیعیم

انشا.. ک هست و زوتر میبینیش ایجااانم... منم دوسدارم 38هفته دنیا بیارمش.. کلاسای زایمان طبیعی رفتی? بیمارستان خصوصی زایمان میکنی? 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
نه مال من انقد نیست که نتونم نفس بکشم😟

نه نمیگم که نمتونی نفس‌ بکشی

میگم یکم تند تند نفس میکشی

( اون نتونستن مال اخر اخر موقع زور زدنه)

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
تقریبا هر ۲۰دقیقه نیم ساعته ولی دردش در حدچندثانیست

پس فعلا خیلی کار داری البته اگر درد زایمان باشه

تنها نباش تو خونه بگو یکی بیاد پیشت ولی ی دوش بگیر حتما کمکت میکنه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏
انشا.. ک هست و زوتر میبینیش ایجااانم... منم دوسدارم 38هفته دنیا بیارمش.. کلاسای زایمان طبیعی رفتی? ب ...

نه مشکلی برام پیش اومد نتونستم کلاسارو برم

نه دولتی میرم عزیزم

خانمی من سومی رو باردارم. واسه دوتا اصلا درد نداشتم رفتم بستری شدم.

دردهاش مثل دردهای پریودی هست از کم شروع میشه گلم. ولی حتما ساک بچه رو اماده بزار دم دست. واسه خودتم یه لباس واسه بعد زایمان بردار جوراب ضخیم که زایمان که کردی با لباسهات پات کنی و مای لیدی و اینها برداری. واسه منم دعا کن . دعا کن دخملم صحیح و سالم باشه عزیزم

خدایا هزار مرتبه شکرت