ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ده روز مونده به زایمان پلاکتم اومد پایین گفتن باید زایمان کنی آخرین بار که رفتم پیش دکترم رحمم فقط ی سانت باز شده بود روز زایمانم هم فقط همون ی سانت بود سه تا سرم فشار زدن بهم از ساعت 8صبح شروع شد اخرش یه ربع به ۶ زایمان کردم پدرم دراومد وسط کار گفتن بچه نفس کم اورده ماسک گذاشتن جلو دهنم گریه می کردم میگفتم دارم خفه میشم پرستاره با دست رو دهنم نگه داشته بود بعد اینکه کیسه ابمو پاره کردن دکترمو صدا زدن رفت ی دکتر دیگه اومد بالا سرم آخر کار بهم گفت خیلی شدید جر خوردی کلی بخیه زد برام نصفش جایی بود که میگفت نمیشه سر کرد چای الان دارم بهش فکر میکنم دردم میاد😩😩😩
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
اره خودش بچه سومش بود گفتم تو که این همه میترسی مجبوری سه تا بیاری
انقدم کولی بازی دراورد سر زایمانش من استرس گرفتم
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
من جفتشم تجربه کردم درسته زایمان طبیعی دردشو باید تحمل کنی ولی اگر اصولی انجام بشه صدبرابر سزارین ار ...
منم اگه سر موقع بود شاید این همه بلا سرم نمیومد بخاطر پلاکت پایین ده روز زودتر از موعد با رحمی که با انگولک دکتر فقط یه سانت باز شده بود
انشالله به سلامتی زایمان کنی
اره داغون شدم دیگه بعد زایمان مثل اول نشدم نزدیک یک سال ونیم بعدش خونریزی داشتم پدرم دراومد
الهی عزیزم همه مثل هم نیستن ها ایشالا زایمانت راحت باشه
۳۴۰۰بود