2777
2789
عنوان

ریفیت+عکس

1184 بازدید | 9 پست

سلام خانم هایی که تهران هستید میخوام یک دستگاه بهتون معرفی کنم به اسم ریفیت که برای لیفت صورت و برطرف کردن چربی غبغب هستش و همزمان باعث سفت شدن پوست هم میشه دستگاه ریفیت نسل جدید ار اف هستش که به تازگی وارد ایران شده و جوابدهیش تضمینی هست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم ۹۰ درصد از مزونیدلینگ جواب میگیرن اگر از بین نره با پیلینگ شیمیایی و مرحله آخر با دستگاه ...

عزیزم کسایی میکرو نیلدینگ میگن اون سوزن باعث زخم و خراش واینا میشه؟کی قرمزیش میره؟

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍
عزیزم کسایی میکرو نیلدینگ میگن اون سوزن باعث زخم و خراش واینا میشه؟کی قرمزیش میره؟

من سه سال پیش یکبار یه جایی انجام دادم یه قیمت فضایی هم ازم گرفت تا ده روز هم قرمز و ملتهب بودم

ولی الا دو ساله تقریبا هر دو یا سه ماه یکبار انجام میدم بعد از مزو سریع یخ میذارن روی صورتم با ماسک خیلی قرمزیش میخوابه روزه بعدش یکم قرمز هستش و پس فرداش انگار نه انگار سوزن زدن به پوستم 

واقعا لیفت میده دوره درمانش ۶ جلسه هستش ولی تو جلسه اول هم واضح نشون میده 

عزیزم هر جلسش ۲۵۰ تومان هستش که اگر ۶ جلسه انجام بشه صورت رو خیلی خوش فرم میکنه و پوست رو سفت میکنه و چربی های اضافه رو هم آب میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز