2821
2789
الان چندوقتشه منم میخوام جدا بشم پسر تا ۷سالگی پیش مادره؟

ای خدا این چند وقت اینقد که غصه مردم کشورمو خوردم دیگه اعصاب واسم نمونده .. پست شماها رو هم که میبینم حالم خرابتر میشه . هر چی خیر و خوبیه واسه شما آجیای گلم 😢❤❤

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
الان چندوقتشه منم میخوام جدا بشم پسر تا ۷سالگی پیش مادره؟

دو سال و نیم. بله تا هفت پیش مادره. اگه شغل نداری یا درامد نداری یا خونواده حمایتت نمیکنن سعی کن جدا نشی. زندگی تنهایی خیلی سخته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امنیتتتت؟؟؟؟؟؟کدوم امنیت 😐😐😐😐😐از جمله فدا شود معلومه قراره ملی بشه من از خدامه ملی بشه😂😂اگه م ...

میخوام هیچ کاری نکنن دیگه من غلطی کردم ظهر با خواهرم حرف زدم عصبی شدم دوتا فوش دادم بهشون با نت وصل کردنشون از ظهر ده بار خطمو قطع کردن😁😁😁😁

برای حال دلم دعا کنید😔😔
دو سال و نیم. بله تا هفت پیش مادره. اگه شغل نداری یا درامد نداری یا خونواده حمایتت نمیکنن سعی کن جدا ...

میشه بپرسم چرا جداشدی؟ همسرمن خیلی بی احساسع تاچندوقت پیش اعتیادداشت همش مارو ول میکنه هفته به هفته پیش مادرجونش 

دو سال و نیم. بله تا هفت پیش مادره. اگه شغل نداری یا درامد نداری یا خونواده حمایتت نمیکنن سعی کن جدا ...

قلبم درد گرفت 💔 واقعا سخته با این شرایط کشور تنها زندگی کردن ..خدا پشت و پناهت باشه 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
میخوام هیچ کاری نکنن دیگه من غلطی کردم ظهر با خواهرم حرف زدم عصبی شدم دوتا فوش دادم بهشون با نت وصل ...

منم با ابجیم دعوام شد ک نتتو قط کن نی نی سایتم وصل نمیشه

🖤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز