2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید🥺😔

255 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

من ی خواستگاری داشتم ک خوب بود خانوادمم راضی بودن به منظور آشنایی باهم ارتباط تلفنی داشتیم یبار ک اینا امده بودن خونمون حرف به جایی رسید ک فهمیدیم اینا فامیل شوهر دخترخالم هستن دخترخالمم آبرو نذاشته براشون و الان داره طلاق میگیره 

تا اینو فهمیدن فکر کردن منم مثل دخترخالم ام خییییلی عوض شد رفتارشون بعد اون پسره هم حرف مهریه رو زد ک من میگم خدا یکی سکه یکی یا اینکه 14تا باشه 

منم گفتم تو خانواده ما معمولا تاریخ تولد هس مهریه اونم قبول نکرد و ادامه ندادیم 

ولی الان ذهنم خیلی درگیرشه😔😔چیکارکنم تا فراموشم بشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب اونا خیلی سطح فکرشون پایین بود ک شمارو با دخترخالت مقایسه کردن ولی وقتی شما دیدی شرایط اینه کیستم مناسبه دیکه نباید حرف مهریه بالارو میزدی هرکس دیگه ای هم بود فرار میکرد این واسع شما یه تجربه شد

حالا 14 سکه موردی نداشت.اما اینکه نگاهشون بهتون عوض شد دیگه ارزش نداشته منتشون رو بکشید و خودتونو یهش ثابت کنید.حتما لیاقتت رو نداشتن.اخه دوتاخواهر هم مثل هم نیستن که اونوقت دختر خاله رو مثل شما میدونن.

شما هم یه ادم بهتر  رو از خدا بخواه.مثلا همیشه دعا کن خداوند یه خواستگار خوب برات بفرسته (ویژگی های خوب بیشتری تو ذهنت باشه)تا این خواستگار قبلیت از چشمت بیفته.

😔خب مهریه ابجیمم سال تولدش هس  الان10ساله ک ازدواج کرده 

مهریه فقط یه عدده هیچ تاثیری تو زندگی برای کسی ک میخواد واقعا زندگی کنه نداره

حالا اینا رو بیخیال یه راهی بگین چجوری دیگه بهش فکر نکنم

😣😣خسته شدم واقعاااا

تاریخ تولد مال زمانی بود که سکه دویست تومن بود،الان سکه ۴الی۵میلیونه همون ۱۴تاسکه هم شصت هفتاد میلیونه،درسته پول بی ارزش شده ولی تاریخ تولد هم دیگه منطقی نیست،درکل مهریه زیاد خوشبختی نمیاره من۲۱۴تامهرم بوده که بخشیدم به شوهرم درعوض واسه خودم پس انداز وطلا دارم،اینارو گفتم که تجربه بشه واسه خواستگارای بعدیت به نظرم ۱۱۴تاعرفشه به شرطی که خانواده پسر هم توقع جهاز آنچنانی نداشته باشن تو این وضعیت اقتصادی،من خودم هشت سال پیش ده میلیون جهیزیه بردم،حتمامصلحت نبوده ان شالله هرچی به صلاحته برات رقم بخوره،اگرم متولد۷۸هستی که حالا زوده واسه ازدواج

خدایا مسافر 
تاریخ تولد مال زمانی بود که سکه دویست تومن بود،الان سکه ۴الی۵میلیونه همون ۱۴تاسکه هم شصت هفتاد میلیو ...

من به پسر گفتم ک اجازه بده بزرگترا در این مورد حرف بزنن ما دخالتی نکنیم اما من هرچی گفتم حرف خودشو زد

درمورد جهاز هم ما اصلا حرفی نمیزنیم چون تو خونواده ما همه چی رو کامل میدن برای جهاز 

بااینکه بابام فوت شد ولی مامانم تو جهاز کم نمیزاره حتی اگه من نخوام

ونوس جونم مرسی ازت بابت همه حرفایی ک بهم زدی خواهری

من به پسر گفتم ک اجازه بده بزرگترا در این مورد حرف بزنن ما دخالتی نکنیم اما من هرچی گفتم حرف خودشو ز ...

دست مامانت درد نکنه،ان شالله همیشه سلامت باشن،درکل بعضی آدما یه جورین لابد قبلش خانوادش بهش گفتن اینجوری بگو گربه رو دم حجله بکش،همون بهتر که نشد ان شالله خدا هزار برابر بهترشو سر راهت بذاره،و امیدوارم با یه آدم با وجدان مثل شوهر من ازدواج کنی،با اینکه چتدساله مهریموبهش بخشیدم یه بار سواستفاده نکرده و همیشه برام طلا میخره میذارم پیش مامانم که اگه خدایی نکرده اتفاقی براش افتاد من بدون پشتوانه مالی نباشم انگار داره مهریمو خورد خورد برام می ذاره کنار

خدایا مسافر 
دست مامانت درد نکنه،ان شالله همیشه سلامت باشن،درکل بعضی آدما یه جورین لابد قبلش خانوادش بهش گفتن این ...

مرسی عزیزدلم از دعای قشنگت 

انشاا... شما هم همیشه تو زندگیت موفق باشی