2777
2789
عنوان

جوش صورت😔😔😔

211 بازدید | 16 پست

خانوما کسی واسه جوش صورت راه حل بلده؟دوماهه زایمان کردم صورتم شدید جوش میزنه تو رو خدا اگ راه حلی دارین ک جواب گرفته باشین بگین بهم ممنون میشم‌واقعا😔🙏🙏🙏💙

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩

تنبلی تخمدانم که رفع شد جوش صورتم رفت 

من یه سری چون زیارت میخواستم برم قرص اچ دی مصرف کردم تا پریود نیاد 

اینکه اونم روی اینکه جوشم از بین بره تاثیر داشت 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

عزیزم خاک رس برای جوش  صورت عالیه.

من یه پیج  اینستاگرام دارم. اینم  آیدی شه «beauty.clay» 

توش خاصیت های خاک رس و طرز  تهیه انواع ماسک با خاک رس و فروش خاک  رس صددرصد طبیعی هست.

اینستات وصل شد، دوست داشتی یه سر بزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی تخمدانم که رفع شد جوش صورتم رفت  من یه سری چون زیارت میخواستم برم قرص اچ دی مصرف کردم تا ...

یعنی الان دیگه تنبلی تخمدان نداری ؟مگه نمیگن درمان نداره

و تَنَت، وَطَنَم  ❤🌎
یعنی الان دیگه تنبلی تخمدان نداری ؟مگه نمیگن درمان نداره

بعدش سونوگرافی رفتم  که ببینم دارم یانه هنوز سرجاشه ولی  پریودم دیگه منظم شده جوشا هم الان دیگه نیس 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
کدوم رنگش برای پوست چرب بهتره؟رو منافذباز هم تاثیری داره،؟

خب ما خاک رسی که برای  فروش داریم، مخلوط هست. برای پوست چرب خاک رس مخلوط سبز و قرمز و سفید داریم. برای منافذ باز هم چون مواد  معدنی خاک  رس جذب پوست صورت میشه روشون تاثیر داره