2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که متاهل هستند میدونند همین خودش یک مشکل هست و درک میکنند

زندگی زناشویی مراقبت میخواد یوقتایی یه کسایی بلد نیستند چطور حفظ کنند این رابطه رو

به قول دوستان اگه من زنش حفظ نکنم دور از جونم یک زن دیگه ک کار بلد هست میاد جای من اون موقع خوبه تاپیک بزنم که بیاین کمممممک؟؟

این حد ادب و شعور شما رو می‌رسونه واقعا متاسفم واستون ان شاالله سرت بیاد این مشکل بعد خودت بیای تا ...

خدانكنه وااااا😐من شوخي كردم نميدونستم ناراحت ميشيد😧

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
آهان پس میدونی یک مشکل هست و تو زندگی زناشویی بده وگرنه نمیگفتی خدا نکنه

اره عزيزم معلومه ك مشكله اونم مشكل بزرگ كه بايستي حل بشه راستي درخواست كردن اصلاهم خجالت نداره چون ازعشق ونيازميادوبايدخوشحال باشي هروقتم ازت درخواست شدباشوق قبول كن 😍❤️😊

اره عزيزم معلومه ك مشكله اونم مشكل بزرگ كه بايستي حل بشه راستي درخواست كردن اصلاهم خجالت نداره چون ا ...

مشکلم همینه دیگه نمیتونم درخواست کنم نمی‌دونستم رو در رو برم پیشم مشاور و اینارو بگم واسه همین اینجا گفتم چون هم کسی نمیشناستم هم کسی نمیبینتم

بارها روی خودم کار کردم ولی بازم موفق نبودم در صورتی که همسرم دوست داره و بهمم گفته ولی بازم نمیتونم

واقعا خودمم موندم که چرا از شوهرم خجالت میکشم

گاهی میگم در آینده که بچه ام بزرگتر بشه شرایطم فرق می‌کنه و حسرت این روز هارو میخورم😭

مشکلم همینه دیگه نمیتونم درخواست کنم نمی‌دونستم رو در رو برم پیشم مشاور و اینارو بگم واسه همین اینجا ...

ن عزيزم اصلاخجالت نكش روخودت كاركن كافيه يكي دوباردخواست كني بعدش عادي ميشه برات بالاخره همسرته عشقته محرمته نميشه فقط اون بخوادك چون به مرورميگ زنم دوسم نداره ياعلاقه اي به رابطه باهام نداره حواست به زندگيت باشه وحتماحلش كن اين موضوع روگلم