2777
2789

خواب و بیداری

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

سلام علیکم البته

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی😍😍وای منو یادت بود خداروشکر بهتریم اما هنوز مووونده تا مثل اول بشیم انشالله😘😘😘😘 ...

خوبمم منم جانان ❤ خداروشکررر که خوبی 

میدونی من میامدم تاپیکاتو میخوندم و وقتی دیدم گفتی یهو زندگی عاشقانت عوض شد و و خیلی عذاب میکشیدی  باور کن خیلی ناراحت میشدم . اصلاا اینجور چیزا یادم نمیره . کلییی دعا کردم حالت خوب شه . الان خیلییی خوشحالم آشتی کردین .و ارزو میکنمم دقیقااا دقیقاا از روز اولتونم بهتر و عاشقانه تر بشه زندگیتون 😊❤ 

خوبمم منم جانان ❤ خداروشکررر که خوبی  میدونی من میامدم تاپیکاتو میخوندم و وقتی دیدم گفتی یهو ز ...

مرررررسی دوست قشنگم 😍😍😍😍اشکم دراومد خیلی این چندماه عذاب کشیدم بازم برام دعا کن خوب خوب بشیم و ناراحتیا برن ..خیلی مهرررربونی ممنونم ازت دوستم فداتشم 😍😍😍😍😍😍انشالله همیشه خوشبخت وآروم باشی قربونت برم❤💋

مرررررسی دوست قشنگم 😍😍😍😍اشکم دراومد خیلی این چندماه عذاب کشیدم بازم برام دعا کن خوب خوب بشیم و ن ...

خواهش میکنم جانان 😊 تنها کاری که ازم برمیاد دعا کردنه . ولی اینو بدون خودت خیلی مهربونی چون آدمای مهربون اینقدر احساساتین عزیزم . ممنون از دعای قشنگت 😊❤ ان شاءالله که دیگه هیچ وقت غمتو نبینم . 

خواهش میکنم جانان 😊 تنها کاری که ازم برمیاد دعا کردنه . ولی اینو بدون خودت خیلی مهربونی چون آدمای م ...

فدااات شم دوست قشنگم واقعا اگه شماها نبودین وبرام دعا نمیکردین نمیدونم چی میشد زندگیم 😍😢فداتشم عزیزم نظر لطفته😘😘😘😘😘همچنین همیشه بخندی دوست خوشگلم ..انشالله واسه خبرای خوبم تگت میکنم اگه تاپیک بزنم😍😍😍😘😘

فدااات شم دوست قشنگم واقعا اگه شماها نبودین وبرام دعا نمیکردین نمیدونم چی میشد زندگیم 😍😢فداتشم عزی ...

منتظرر خبرهای عالی و خوبتم دختررر 😊❤ قدر خودتو زندگیتو بدون نفس 💕