2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون جعبه باید خیلی خیلی بزرگ باشه سالی سه بار حداقل روز زن و سالگرد ازدواج و تولدبزاری میدونی چقد می ...

اره یه جعبه خیلی بزرگه. ولی خب شوهر من بیشتر گلدون گل میخره تا شاخه گل . زیاد مشکلی با این قضیه ندارم چون گلهای زیادی ندارم😂

الهی به امید خودت...  

گل خشک انرژی منفی میاره..... 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
مستاجری یا صاحبخونه.میگم جابجاشونم میکنی؟اون کار سختیه

هیچکدوم

اصن ازدواج نکردیم

فقط گلارو از دسته گلش جدا میکنم خودشونو نگه میدارم.وگرنه خود دسته گلا که خیلی حجم میگیره

نگه داشتم توو چندتا کارتن بزرگ

حالا که بحث گله عکس دسته گل عروس طبیعی دارید میشه بذارید البته با اجازه استارتر

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

خخخخخ اون گل خریدن ها مال اولهای ازدواجمون بود دیگه بزرگ شدم برام نمیخره اگه چیزی هم بخره برای بچه ه ...

عزیزم.ایشالله که خوشبخت باشین و سلامت همین که سایش بالای سر خودت و بچه هات هست خدا رو شکر

واسه من سه تا گل خرید ....دسته گل خاستگاری دسته گل عروسی و دسته گل زایمان 

سه تاش مصنوعی و فوق العاده گرون و شیک و خوشگل 

انشاالله خونه خودم رفتم به عنوان دکور استفاده میکنم

عزیزم.ایشالله که خوشبخت باشین و سلامت همین که سایش بالای سر خودت و بچه هات هست خدا رو شکر

ممنونم عزیزم همچنین شما زندگیتون پر از شادی و آرامش باشه آره بخدا، ناراحت نیستم  گل نخریدنش به خوبیهای دیگه اش، در.

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین