2777
2789

این تاپیکه ک ترکید جریانش چی بود؟ تجاوزیه😶

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ما خودمون از کاربرها میخوایم که تاپیک های ممنوعه رو گزارش بزنن

اخه خیلی هاش مورد نداره آموزنده است

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
عزیزم ما خودمون از کاربرها میخوایم که تاپیک های ممنوعه رو گزارش بزنن

سلام 

وقتی برای کاربر گزارش میزنن و کاربر قطع دسترسی میشه؛شما قبلش پیگیری نمیکنید بی دلیل و از روی تسویه حساب شخصی اینکار رو کرده باشن؟

امضات😂😂😡

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من تاپیک باد معده دوس دارم چون وقتی بچه ها تعریف میکنن انقد میخندم،ولی شما ممنوعش کردین،چرا؟چی میشه یکم بخندیم؟

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

به یه دختر خانمی تعرض شده بود،،،خیلی ریلکس داشتن توضیح میدادن همه،،،کاربرای آقاهم ک یه نی نی سایت مال خانما بود،،حالا اونم آقایون قرق کردن،،حضور فعال داشتن ،،،بحث سیاسی هم باب بود ،،،دیگه جونم برات بگه شوربایی بود واسه خودش،،،البته من هنوز داشتم میخوندم ک ترکید،،،بعضی روشن فکرا خیلی بد داشتن به مذهبیا توهین میکردن متاسفانه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ما هم اول چک میکنیم عزیزم غیر آموزنده هاشو میبندیم😅

دستتون دردنکنه شما کاملا درست میگید باید مدیریت بشه اما مثلا این تاپیک تجاوز درسته عنوانش مناسب نیست اما خوبه که بدونیم واقعا این مسائل خطر ماشین شخصی هست چون بارها برا خودمون پیش اومده از ناچاری سوار شدیم

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
من تاپیک باد معده دوس دارم چون وقتی بچه ها تعریف میکنن انقد میخندم،ولی شما ممنوعش کردین،چرا؟چی میشه ...

نی نی سایت بو میگیره خب😂😂