2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 97 پست

به نظرم هیچ وقت نگو یه کاری کن خودش بیاد بگه پسرا سیستمشون با ما فرق میکنه استقبال نمیکنن از اینکه ما بریم دنبالشون ،نه اینکه بخوان اذیت کنن کلا مدلشون اینه

خدایا شکرت
عشق همین دردسرارم داره دیگ... بعد ی مدت عادی میشه برات... منم اولاش خیلی استرس داشتم... قلبم ب شدت ت ...

عزیزمم

اخه من نمیدونم حسش راجع بهم چیه استرس اینو هم دارم که ازم خوشش بیاد

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزمم اخه من نمیدونم حسش راجع بهم چیه استرس اینو هم دارم که ازم خوشش بیاد

آخیییی من خودم اولش اعتراف کردم... وای یادش بخیر... چقدر استرس داشتم... مردم و زنده شدم وقتی میخواستم بگم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

به نظرم هیچ وقت نگو یه کاری کن خودش بیاد بگه پسرا سیستمشون با ما فرق میکنه استقبال نمیکنن از اینکه م ...

اره خودمم نظرم همینه. فقط نمیدونم باید چیکار کنم که بیاد سمتم. اصن بلد نیستم جذبش کنم.تنها کاری که میکنم اینه که بعضی وقتا باهاش چشم تو چشم همین

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
آخیییی من خودم اولش اعتراف کردم... وای یادش بخیر... چقدر استرس داشتم... مردم و زنده شدم وقتی میخواست ...

جدی؟

میشه بگی چی بهش گفتی؟ برخورد اون چجوری بود؟

اره خودمم نظرم همینه. فقط نمیدونم باید چیکار کنم که بیاد سمتم. اصن بلد نیستم جذبش کنم.تنها کاری که م ...

اینستاشو داری؟شماره ای ازش داری؟یا فقط می بینیش؟در چه حد دیدارتون؟کجا می بینی

اینارو بگو بهت راه حل بدم

خدایا شکرت
نه  تو یکی و دوست داری بهش بگو و خودتو مدیون دلت نکن  اگه امکانش و داری با یه مشاور در م ...

مرسی عزیزم

ولی میترسم برخوردش خوب نباشه وهمین یه ذره امیدی هم که دارم از بین بره. 

اینستاشو داری؟شماره ای ازش داری؟یا فقط می بینیش؟در چه حد دیدارتون؟کجا می بینی اینارو بگو بهت راه حل ...

اینستاشو ندارم ولی شمارشو دارم یه بار با یه خط بهش پیام دادم نگفتم منم خوب برخورد نکرد. تو دانشگاه میبینمش هم کلاسیمه

مرسی عزیزم ولی میترسم برخوردش خوب نباشه وهمین یه ذره امیدی هم که دارم از بین بره. 

برا همین میگم مشاوره بگیر 

خواستی من میتونم بهت مجازی معرفی کنم 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
جدی؟ میشه بگی چی بهش گفتی؟ برخورد اون چجوری بود؟

ما ب هم آبجی داداش میگفتیم... ۹ سال ازم بزرگتر بود و من رفته رفته بهش علاقه مند میشدم... ی شب زنگ زده بود ساعت دو... داشتم ازش مشاوره میگرفتم... خیلی پسر منطقی عاقل و باسوادی بود.. یهو وسط حرفا دلو زدم ب دریا گفتم ببخش ک حسم بهت خواهرونه نیس... یجور دیگ میخوامت... اونم ی نفس عمیق کشید گفت ست کن... گفتم چی... گفت ضربان قلبتو با ضربان قلبم ست کن... حس منم شبیه حس توئه... 😊😊 منو میگی اون لحظه ک حسمو گفتم داشتم میلرزیدم... اب دهنم خشک شده بود... یخ زده بود تنم از ترس... میترسیدم پس بزنه منو.. الان دو ساله عاشق همیم 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

برا همین میگم مشاوره بگیر  خواستی من میتونم بهت مجازی معرفی کنم

اره معرفی کنید لطفا

اره معرفی کنید لطفا

این آیدی شونه تو تل مشاوره هستن 

مجازی هم مشاوره میدن 

mohi787@

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
اینستاشو ندارم ولی شمارشو دارم یه بار با یه خط بهش پیام دادم نگفتم منم خوب برخورد نکرد. تو دانشگاه م ...

اینستا خیلی خوبه😁

ببین سعی کن زیاد جلو چشممش باشی ازش سوال بپرس یه مدت اینجوری باش حس کردی رام شده بکش کنار دوباره از اول

پسرا عاشق بازین 

خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز