خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ربطی نداره این درد بیشتر به خاطر نوع قرار گیری جنین و بزرگ شدن رحم هست من بارداری دوم هفته سی درد داشتم زیادزیرشکمم مثل پریودی درد می کرد دکتر گفت احتمال داره زووتر زایمان کنی برای ریه تزریق انجام شدو برای جلوگیری از انقباض ولی بچه ام سی و هشت هفته و سروقت دنیا اومد.سزارینی بودم.درد زایمان منظم هست نه اینکه پنج دقیقه درد باشه بعد نیم ساعت بعدش لکه بینی خونریزی آبریزش و باز شدن دهانه رحم که با معاینه مشخص میشه ولی درد واژن و استخوان و لگن و دور ناف و اکثر خانم های باردار دارن و دوماه آخر بیشترهم میشه