2777
2789

نه لزوما بیشتر بخاطر جا باز کردن جنین تو لگن هست

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یعنی بچه چرخیده

سرش تو لگن اومده 

من از هفته ۳۲ داشتم

۳۸ هفته دو روز سزارین کردم بچه اولمو .

شما آب زیاد بخور دردت کم میشه

استراحت مطلق شو

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
ببین یعنی بچه چرخیده سرش تو لگن اومده  من از هفته ۳۲ داشتم ۳۸ هفته دو روز سزارین کردم بچه او ...

الان بده سرش چرخیده؟؟؟...آخه دختر منم سرش پایینه یعنی فک کنم سرش تو لگنمه

آب خوردن باعث چی میشه؟؟؟

نه ربطی نداره این درد بیشتر به خاطر نوع قرار گیری جنین و بزرگ شدن رحم هست من بارداری دوم هفته سی درد داشتم زیادزیرشکمم مثل پریودی درد می کرد دکتر گفت احتمال داره زووتر زایمان کنی برای ریه تزریق انجام شدو برای جلوگیری از انقباض ولی بچه ام سی و هشت هفته و سروقت دنیا اومد.سزارینی بودم.درد زایمان منظم هست نه اینکه پنج دقیقه درد باشه بعد نیم ساعت بعدش لکه بینی خونریزی آبریزش و باز شدن دهانه رحم که با معاینه مشخص میشه ولی درد واژن و استخوان و لگن و دور ناف و اکثر خانم های باردار دارن و دوماه آخر بیشترهم میشه 

الان بده سرش چرخیده؟؟؟...آخه دختر منم سرش پایینه یعنی فک کنم سرش تو لگنمه آب خوردن باعث چی میشه؟؟؟

نه چرا بد باشه 

بالاخره باید سر پایین باشه دیگه

ببین من دو روز قبل زایمان درد شدید داشتم رفتم بیمارستان 

اونجا سرم زدن آروم شدم دکتر گفت آب بدنت کمه 

آب زیاد بخور  

اون موقع  دهانه رحمم نرم شده بود با معاینه 

دیگه دو روز بعدش سزارین انتخابی شدم 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
نه ربطی نداره این درد بیشتر به خاطر نوع قرار گیری جنین و بزرگ شدن رحم هست من بارداری دوم هفته سی درد ...

مرسی عزیزم از نگرانی در اومدم

خدایا میدانم که میبینی...
نه چرا بد باشه  بالاخره باید سر پایین باشه دیگه ببین من دو روز قبل زایمان درد شدید داشتم رفتم ...

من یه موقع هایی دخترم با سرش ضربه میزنه به پهلوم قسمت پایین شکمم..خیلی دردم میاد  ...همش میگم نکنه جفتش اومده باشه پایین😣😥