2777
2789
عنوان

خونه سازی

99 بازدید | 4 پست

من ده ماهه عقدم همسرم دو سه ماه فقط ب من دویست سیصد پول تو جیبی داد و چهار پنج بار تو این ده ماه رفتیم بیرون چون خونه سازی داره ی واحد صدوبیست متری داره میسازه دیشب گفتم تو روت شرمنده هستم من حتی واس خودم شارژ نمیخرم تا خونه رو زودتر بسازم اما من واقعاً نمیتونم اینو باور کنم مگه خونه سازی چقد خرج داره ک نتونست برام کاری کنه هدیه مسافرت پول توجیبی اونوقت ک اومد خواستگاری گفت ک ماه پنج درآمد دارم .خونه هم فقط کارهای داخلی مونده بود آجر چینی شده بود ..من چندبار خواستم جدا شم انقد گریه وغصه این ده ماه خوردم ک پیر شدم یعنی نمی‌فهمه باید واسم هدیه ای بیرونی کاری کنه فقط میگه عاشقتم منم بعضی وقتا دلم براش میسوزه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

برا صد و بیست متر باید دست کم دویست میلیون هزینه کنه بنده خدا از کجا بیاره 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا صد و بیست متر باید دست کم دویست میلیون هزینه کنه بنده خدا از کجا بیاره 

🙏🙏🥀

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر