سلام من نی نی ام 19 روزشه روز 4 زردیش 14 بود بستری شد 12 ک شد مرخصش کردن دکترش گفت هرچی خواستی بخور الا برشتوک.هنوزم.ک 19 روزشه زردی داره چی بخورم زردیش برطرف بشه و این بچه دل درد هم داره برای اون چیکار کنم.ممنون
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
[QUOTE=112703742]پسره[/QUOTپسرمن هرکاری میکردم تا نزدیکای ۴۰روزگیش زردیش خوب نمیشد اما به محض اینکه ختنه انجام دادیم براش رنگش از فرداش عوض شد و ازمایشش خوب دراومد. دل دردم پیش دکتر خوب برین من تا ۴ماه شبو روز نداشتم که بعد معلوم شد الرژی و رفلاکس داره و شیرخشک شروع کردم براش که خداروشکر تاثیر داشت خیلی.
نه اصلا این کار رو نکن عزیزم زردیش به مرور برطرف میشه خودت چیزای خنک مثل آب انار بخور نگرانم نباش هر وقت دیدی انگشت کشیدی رو شکمش و خیلی زرد شد ببرش دکتر اگر نه زود خوب میشه نگران نباش