2777
2789
عنوان

کدبانوها کمککککک

17 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها الان واسه امشب میخوام سوپ قارچ و شیر بپزم نتم که قطعه گوگل نمیشه رفت کسی دستور تست شده این سوپو داره لطفا بهم بدین اولین باره میخوام درست کنم حالا خوشمزه هست دیگه؟ مامان بابا و مادرشوهرم قراره شام بیان

تجربه بچه ها

من یه روش راحت و خوشمزه دارم 

اول از همه بهتره بلغور جو داشته باشی اگر وقت داری اگر نه جو پرک شده!

بلغور و به ازای هر نفر سه قاشق تمیز میکنی و مثل حبوبات خیسش میکنی تا پف کنه!

من 3جور سوپ جو دارم یک با شیر، دو با سبزیجات بدون شیر یا رب، سه با سبزیجات با رب.

من همیشه بلغور جو استفاده میکنم چون ده برابر خوشمزه تر میشه پس این دستور با بلغوره

کلیتش اینه: اول مرغ رو میپزی با پیاز و ادویه بعد از پخت مرغها رو در میاری و جو رو میریزی تو آب مرغ اگر هم نمیخوای مرغ داشته باش جو رو میریزی تو اب بپزه فقط مراقب باش که چشمت بهش باشه در قابلمه هم باز باشه چون جو یهو سر میره وقتیم که پخت ممکنه ته بگیره هی باید همش بزنی!

وقتی جو پخت(حدود یک تا دوساعت بعد) بهش هویج خلال شده اضافه میکنم من هویج و رنده نمیکنم که سوپم و نارنجی کنه وقتی خلال ریز باشه متلاشی نمیشه و قشنگتره! بعد از پخت مرغهای آبپز شده رو ریش میکنم و میریزم توش و بعد جعفری و گشنیز خورد شده میریزم اندازشم سلیقه ایه!

این میشه یه سوپ ساده حالا اگر بخوام شیر داشته باشه برای اینکه شیر توش نبُره یا باید شیر و که میریزی تند تند هم بزنی که نبره و یا اگر حرفه ای نیستی و میترسی زیرش و خاموش کنی بزاری سرد یا و یکم که ولرم بود شیر و بریزی یا اینکه شیرت و گرم کنی و شیر گرم توی سوپ گرم بریزی و خوب هم بزنی اگر میخوای خیلی سوپش ویژه باشه میتونی خامه هم تو شیر حل کنی بهش اضافه کنی ولی اونطوری حتما از روش شیر سرد استفاده کنه چون ممکنه با گرم کردن شیر خامه ببره!

وقتی شیر میریزی میتونی توی سوپ بعد از مرحله جو فقط قارچ یا فقط هویج بریزی اینا همش سلیقه ایه!

اگر بخوام سوپم قرمز باشه رب و بجای شیر تو مرحله آخر میریزم که خوب دردسری نداره فقط دقت کن اگر سوپ با رب هست حتما هویج و سبزیش زیاد باشه که اینطوری خوشمزه تره!

بعضیا سوپ سفید دوست دارن بعضیا قرمز! من جفتش و دوست دارم و گاهی معمولی بدون اینا درست میکنیم!

یک راه حل بسیار ساده هم هست سوپ نیم ساعته با جو پرک!

تو این حالت بهتره یک بسته سوپ آماده جو بگیری و طبق دستورش با آب قاطی کنی بزاری بجوشه بعد هرچی دوست داری توش بریزی و آخر سر 5-6 دقیقه قبل اتمام کار جو پرک و بریزی و سو پ آمادست فقط جو پرک باید کمتر ریخته شه بخصوص اگر توی سوپ آمادست چون یهو سفت میشه!

کلا سوپ آماده لعاب داره و همیشه میشه بجای بیس کار ازش استفاده کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوپ شیر سایت پاپیون

آرد

۱/۲ پیمانه

جو پوست کنده

۱ لیوان

شیر

۱/۲ لیتر

خامه‏ صبحانه

۱ فنجان

کره

۵۰ گرم

آب مرغ

به مقدار لازم

هویج

۳ عدد

جعفری خرد شده

به مقدار لازم

نمک و زردچوبه و ادویه

به مقدار لازم

بعد از خیس خوردن جو را درون قابلمه بریزید و چند برابر آن رویش آب بریزید.(یک شب قبل جو رو خیس کنید)

۲

اگر از قبل آب مرغ آماده دارید از آن برای پخت جو استفاده کنید و در صورت نبودن آب مرغ می توانید تکه های مرغ را درون قابلمه با جو بپزید. در اینصورت هم مرغ با جو پخته می شود که طعم بسیار خوبی به جو خواهد داد.

۳

استفاده از عصاره های آماده هم بسیار گزینه مناسبی است. عصاره قلم گوساله نیز سوپ شما را بسیار خوشمزه می کند.

۴

هویج طعم سوپ شما را شیرین می کند. پس فراموش نکنید که میزان هویج باید به اندازه ای باشد که رنگ و آب زیبایی به سوپ بدهد. بنابراین هویج را به میزان لازم در نظر بگیرید. هویجها را نگینی خرد کنید و زمانیکه جو مرحله آخر پخت را طی میکرد به آن اضافه کنید.

۵

اینک زمان آماده کردن سس سفید سوپ است که در واقع طعم دهنده اصلی سوپ به حساب می آید. برای همین چگونگی پخت آن بسیار حائز اهمیت است.

۶

ابتدا کره را در قابلمه آب کنید و آرد را در کره سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. اینک به آرامی و مرحله به مرحله شیر را به آرد اضافه کنید و همزمان با همزن دستی هم بزنید تا مطمئن شوید کاملا با هم مخلوط شده اند و گلوله ای در آرد باقی نمانده. نمک و ادویه و مقدار کمی زردچوبه و خامه به سس اضافه کنید.(وقتی سس یکدست شد خامه رو اضافه کنید) توجه کنید که غلظت سس شما باید شبیه به ماست غلیظ باشد.

۷

زمان اضافه کردن سس به سوپ حدودا نیم ساعت قبل از سرو سوپ می باشد. زمانیکه سس را اضافه کردید با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد در سوپ گوله نشود.

۸

جعفری خرد شده را در پایان کار و هنگام سرو سوپ اضافه کنید تا رنگ سبز زیبای آن سوپ شما را بیاراید.

سایر نکات سوپ جو مخصوص مهمانی

توجه داشته باشید که میزان جو برای هر بشقاب سوپ خوری یک مشت کوچک است. بر همین اساس ابتدا جو را اندازه گیری و سپس خیس کنید

اگر جو شب تا صبح خیس بخورد، سوپ طعم و قیافه بهتری پیدا می کند

سوپ جو را می توان هم با آب مرغ و هم با آب گوشت پخت اما باید بدانید که آب قلم گوساله بسیار طعم بهتری به سوپ می دهد

توجه کنید که هرچه سوپ را کمتر هم بزنیم احتمال ته گرفتن سوپ کمتر خواهد بود

تجربه بچه ها                      

منم سوپ شیر خیلی درست میکنم و تا حالا نشده که تو مهمونیام کسی خوشش نیاد ازش. پیاز رو تفت میدم با یه کم کره بعد هویج خرد شده، و مرغ و جو پرک و عصاره مرغ رو اضافه میکنم و و روش آب میریزم تا حدی که به اندازه چهار انگشت روشو آب بگیره. بعد که جوش اومد شعله رو کم میکنم تا مواد با هم بپزند. حدود بیست دقیقه که گذشت قارچ خرد شده رو هم اضافه میکنم و میذارم موادم خوب بپزن. وقتی خوب پخته شد مرغ رو ریش ریش میکنم و دوباره به مواد اضافه میکنم. تو این مرحله که مواد کامل پخته میشه میتونی بذاری تو یخچال و نزدیک اومدن مهمون مرحله آخرش رو که شامل اضافه کردن شیره انجام بدی. برای اضافه کردن شیر اول تو یه ظرف دیگه چند قاشق آرد سفید میریزی و با کره کمی تفت میدی بعد کمی شیر اضافه میکنی و مواد رو هم میزنی و تا جای ممکن با پشت قاشق آرد و له میکنی که گوله گوله نشه. شعله باید کم باشه بعد کم کم شیر رو به مواد اضافه میکنی و هم میزنی یه سس شیری رنگ درست میشه که وقتی سوپت داره قل میزنه روی شعله باید با یه صافی بریزی توی سوپت با پشت قاشق تو صافی بکش تا گوله های آردت صاف بشن و توی سوپت گوله نباشه و غلظتش هم خوب بشه. من خودم این این مرحله نمک هم اضافه میکنم. ولی باید طعمش رو بچشی. یه ربع تا بیست دقیقه میذاری رو شعله ملایم و مرتب هم میزنی که ته نگیره به غلظت دلخواهت میرسه. حالا سوپت آماده اس. بعضی ها خامه هم اضافه میکنن ولی من بدون خامه درست میکنم و واقعا طعمش عالی و بی نظیر میشه.