2777
2789
عنوان

شرایط مهاجرت

302 بازدید | 8 پست

ب نظرتون برای مهاجرت چ شرایطی داشته باشیم.

از نظر تحصیلی 

مالی ،مثلا چ کشورایی مهاجر پذیرن؟

چ مقدار پول داشته باشیم میتونیم زندگی خوبی داشته باشیم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه الان دیگه اکثرا به فکر مهاجرت هستن ...لطفا اگر کسی اطلاعات کافی داره راهنمایی کنه .

مهدی حسینی هستم .متخصص سئو و تولید محتوای اینترنتی ، طراحی سایت .مشغول ترجمه مقالات مربوط به سلامت ، پزشکی و گیاهان دارویی هستم .

من دوستم با شوهرش واسه درس رفتن المان و قصد داشتن بعد درس کار پیدا کنن و بمونن.دیشب بهم گف میخاد برگرده و اینجا موندن کار هرکسی نیست.گف اینقد مالیات ها سنگینه ک در عمل چیزی از حقوقشون نمیمونه و زندگیشون واقعا سخته.گف والا رفاهی ک ایران داشتم اینجا ندارم.

(حالی خوش باش و عمر بر باد مده)#توکلت علی الله  

کسایی که مهاجرت کردن و ناراضین اکثرا کاملا بی‌تخصص و هنر رفتن.

اکثر دوستان من از ایران رفتن.تحصیلیم رفتن.همشون راضین و زندگی خوبی دارن.آمریکا،کانادا،استرالیا

از اقوامم هم تعداد زیادیشون خیلی ساله مهاجرت کردن.اکثرا آمریکا.انگلیسم داریم و سوئد.

متاسفانه آمریکا الان خیلی سخت میگیره واسه ورود ایرانیا.

جو زندگی و شرایط آمریکا با اروپا متفاوته.من بیشتر راجب آمریکا اطلاعات دارم.

برای خودمونم احتمالا جور شه بریم کانادا ولی من دوس ندارم.خیلی سرده.

ما از طریق جاب آفر میتونیم بریم کانادا. ولی حوصله از صفر شروع کردن ندارم واقعا. تازه داریم اینجا رشد و پیشرفت میکنیم.

ولی بچمو حتما برای دانشگاه میفرستم اونور. 

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی