2777
2789
عنوان

دیروز جو گرفتم

42 بازدید | 18 پست

دیروز جو گرفتم خونه تمیزمو زیر و رو کردم از دیروز تا حالا دارم خونه تمیز می‌کنم هنوز سالن و آشپزخونه و یکی از سرویسها مونده یعنی دارم میمیرم شبم مهمون دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم تابحال کاری رو شروع کردین که بمونین و خسته بشین و ندونید چطور ادامه اش بدین؟

آره ..پشیمون میشم وسطش

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

تا تو باشی دیگ جو نگیرت😂😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

خسته نباشید ،وای منم دیشب مهمون داشتم،اماالان باید پاشم دوباره تمیز کنم ، مردم ،بایدازیه جایی شروع کنین 

اللهم عجل لولیک الفرج ،،،،برای سلامتی وظهور امام زمان صلوات....
خسته نباشید ،وای منم دیشب مهمون داشتم،اماالان باید پاشم دوباره تمیز کنم ، مردم ،بایدازیه جایی شروع ک ...

آنقدر که از مواد شوینده استفاده کردم کلا نفس میکشم احساس میکنم ریختمش تو دهنم اشتباهی😂😂