2777
2789
عنوان

لک بینی

27 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان.خیلی نگرانم میشه کمکم کنید؟یک هفته س فهمیدم باردارم.بامحاسبه خودم الان پنج هفته و سه روزم.فردا سونوگرافی دارم.اما کمی پیش ترشحات قهوه ای تیره داشتم.اما درد ندارم.خودمم تنهام.چیکار  کنم؟طبیعیه یا خطرناکه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استراحت کن شیاف سیکلوژست هم از دارو خونه بگیر شبی یدونه استفاده کن تا لکه بینی قطع بشه نگران نباش خی ...

آخه نمیتونم برم داروخونه.کسیم ندارم.دعام کن عزیزم

آخه نمیتونم برم داروخونه.کسیم ندارم.دعام کن عزیزم

من از اول بارداریم چندبار لکه بینی داشتم یک بارم خونریزی نترس توکل به خدا کن خدا خودش مواظب بچه هامون هست. این لکه بینیت هم دو سه روزه شیاف هم نزنی خودش قطع میشه فقط استراحت کن نترس

من از اول بارداریم چندبار لکه بینی داشتم یک بارم خونریزی نترس توکل به خدا کن خدا خودش مواظب بچه هامو ...

قربونت برم که دلمو آروم کردی.ایشالله به سلامتی نی نی تو بغل بگیری

سلام الان زوده خواهری بری سونو ، استراحت کن اگه لکه بینی ادامه داره شیاف سیکلوژیست خارجی ، موز و توا ...

دکترم نوشته عزیزم.تاریخ آخرین پریودیم بیست و دو مهر بود.

ممنون عزیزم. همچنین شما ان شاءالله به سلامتی نی نی گلتو بغل بگیری بارداری تمامش استرسه درکت میکنم

مرسی گلم.بله قطعا همین طوره.خدا خودش به دل همه مون آرامش بده