2777
2789
دكتر شياف بهم نداده

واسه شما تو سونو چی نوشته بود؟واسه من پلاسنتا پرویا توتال گرید ۰

دکتر واسه من شیاف خارجی نوشته بود،نتونستم پیدا کنم،ایرانی گرفتم.باید استراحت کنی،من که با دو تا بچه،موقع گل های زعفرون هم هست،نمیتونم استراحت کنم،دیگه به خدا واگذار کردم.

میگن نباید پله بالا پایین بری،خم و راست نشی،زیاد نشسته و ایستاده نباشی،کار سنگین نکنی،نزدیکی نکنی.

عزیزم استراحتت رو بیشتر کن.کمتر سرپا باش.حتی موقع غذا درست کردن همه کارهات رو ایستاده انجام نده.برای ...

شما هم استخون باسنتون درد ميگيره؟

من مشكلم بله هاس خيلي بالا پايين ميرم 

تو خونه زياد فعاليت ندارم 

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بیخیال خوبه سرویکست  چکار کردی سرویکست بالا رفت    برای من ۱۰ تا پایین اومده؟ ...

استراحتمو بيشتر كردم و نزديكي اصلا نداشتم همين باعث شد بالا بره 

من جفتم قداي اصلا حركتاشو حس نميكنم فعلا

واسه شما تو سونو چی نوشته بود؟واسه من پلاسنتا پرویا توتال گرید ۰ دکتر واسه من شیاف خارجی نوشته بود، ...

عي واي چه بد 

واقعا سخته استراحت برا مدت طولاني خسته كنندس 

خدا بهمون رحم كنه

نه تو ان تي پايين نبود  هفته پونزده رفتم سونو طول سرويكس منوجه شدم

ینی ممکنه برا منم بره‌پایین توان تی طول سیروکس زده نرمال حالا قراره هفته۱۹برم‌انومالی شما هفته۱۵برای چ کاری رفتین ک‌متوجه شدین پایینه

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
ینی ممکنه برا منم بره‌پایین توان تی طول سیروکس زده نرمال حالا قراره هفته۱۹برم‌انومالی شما هفته۱۵برای ...

برا ان تي رفتم طول سرويكسمو ننوشت ديگه مجبور شدم يه سونو جدا برم 

عي واي چه بد  واقعا سخته استراحت برا مدت طولاني خسته كنندس  خدا بهمون رحم كنه

واسه‌من نوشته پلاسنتو انتریونوشتخ

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
برا ان تي رفتم طول سرويكسمو ننوشت ديگه مجبور شدم يه سونو جدا برم 

اها خب خیالم راحت شد

استراحتمو بيشتر كردم و نزديكي اصلا نداشتم همين باعث شد بالا بره  من جفتم قداي اصلا حركتاشو حس ...

اها منم جفتم قدامیه چند روزه لگداشو احساس میکنم     والا من رابطه داشتم الان طول سرویکسم پایین اومده جفتمم پایینه منتظرم تا سه هفته دیگ باز سونو بدم اگه بهتر نشده بود میرم خونه مامانم اینا یه ماهی میمونم

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
اها منم جفتم قدامیه چند روزه لگداشو احساس میکنم     والا من رابطه داشتم الان طول سرویکسم پ ...

اصلا نبايد نزديكي داشته باشي هم برا طول سرويكست هم اينكه جفتت پايينه