dibaaaaaaa1396 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 867 عنوان مامانها تورو خدا اگه میدونید بگید 30 بازدید | 23 پست من دچار تنبلی تخمدان شدم و دکترم قرص یاسمین اگر درست تلفظ کنم البته برام نوشته قرص آلمانی هستش میدونید از کجا باید بگیرم متاسفانه پیدا نمیشه 1398/09/01 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_مهندس_اقامون عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 یازمین.کدوم شهری؟ انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
خانوم_مهندس_اقامون عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 البته همون یاسمین هم میگن.تو تهران باید باشه من یبار گرفتم.گرونم هست انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
خانوم_مهندس_اقامون عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 من تهران هستم چند جا پرسیدم نبود من از تهرانسر از یه داروخونه گرفته بودم.نمیدونم والا الان کجارو بگم.بگرد و ازشون بپرس که کجا پیدا میشه راهنماییت میکنن. انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
فيلوسوفيا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 12632 عزيزم به نظر مناين روش منسوخ شده كه با قرص جلوگيرى سعى ميكنن پريود رو نرمال كننالان با پروژسترون يا دوفاستون به راحتى ميشه درمان كرد بدون اينكه ضررى داشته باشه براى هورمون هات بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
خانوم_مهندس_اقامون عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 شما جدیدا گرفتی؟چند بود؟از کجا؟ نه بیشتر از یسالی میشه.اون موقع۴۵تومن گرفتم انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
dibaaaaaaa1396 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 867 عزيزم به نظر مناين روش منسوخ شده كه با قرص جلوگيرى سعى ميكنن پريود رو نرمال كنن الان با پروژسترون ي ... پریودم کاملا منظمه اما زمانش کمه و ۱ روزه
ladymarian عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 3378 من تهران هستم چند جا پرسیدم نبود عزیزم غصه نخورمشابه داره که همون کارو انجام میدهاصلا نگران نباشبا دکترت تماس بگیرنسخه رو تغییر میدهاطلاعات دارویی تماس بگیریبهت میگه اگر موجود باشهاز ۱۱۸ شمارشو بگیربعضی داروها اصلا موجود نیستناونا میدونن که دیگه نگردی
شیرنارگیل۷۳ عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 2750 منم تنبلی شدید دارم ولی بهم دوفاستون داد یاسمین شنیدم خوب نیست
dibaaaaaaa1396 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 867 عزيزم به نظر مناين روش منسوخ شده كه با قرص جلوگيرى سعى ميكنن پريود رو نرمال كنن الان با پروژسترون ي ... یعنی دکترمو عوض کنم؟
فيلوسوفيا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 12632 پریودم کاملا منظمه اما زمانش کمه و ۱ روزه خوب همينو هم درمان ميكنه بعدم با طب سنتى خيلى بهتر جواب ميگيريا از من گفتن بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
فيلوسوفيا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 12632 یعنی دکترمو عوض کنم؟ آره نظر من اينه بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
خانوم_مهندس_اقامون عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 پریودم کاملا منظمه اما زمانش کمه و ۱ روزه اره درست میگن اگرم نباشه قرصای دیگه ای هست بجاش انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین