2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 33 پست
من حس میکنم دستشویی دارم ولی خب ندارم مثلا از دستشویی میام بیرون حس میکنم دوباره دارم ولی دیگه هیچی ...

اره قطعا عفونته. خب منم تا صبح میرفتم دستشویی که ادرار نداشتم حتی یه قطره هم نمیومد گاهی اوقات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم یکسره همینجوری هستی یعنی از دستشویی میای بیرون دوباره دستشویی داری؟ خیلی بده اعصابم بهم ریخ ...

اره .حتی دکتر هم رفتم سونو کردن گفتن هیچی نیست .فقط مثانه ات کامل تخلیه نمیکنه دوبار برو دسشویی.

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

سلام منم دوسه روز اینجوریم دستشویی که میرم بعد ده دقیقه دوباره باید برم ولی هربارم که میرم دستشویی دارم یعنی الکی نیس...خدا خیرت بده استارتر این تاپیک و زدی من مونده بودم چیکارکنم به کی بگم

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️