2777
2789
عنوان

جاری حسودم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 75 پست
بيخيال عزيزم كدوم حسودي توهم توطئه داريا نه چيزي گفته نه حسادت منفي كرده نه هيچي شما شمشيرو از رو بس ...

راستش من هم الان دارم فکر میکنم حسودی مجای این قضیه جا داشت یه پرسش و پاسخ ساده بوده

نت قاطی داره..نصفه نیمه متنم دو ارسال کرد....بقیه ش هم خواستم بنویسم نمیذاشت.....به نظرم از نصیحت خوشش نمیاااد  

نازنین هستم.🌱هرموقع خواستی با یکی حرف بزنی رو من حساب کن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طعنه ها شنیدم از همین قوم شوهر بخاطر پزشک نبودنم چون خواهرام پزشک بودن...یعنی فقط منتظر قبولیمم😁شوه ...

انشالله که قبول میشی اما به قول دوستمون ذهنت رو درگیر این چیزها نکن 

بچه ها من چون جاریمو میشناسم میگم حسودی کرده...چون شناخت کامل روش دارم همین پرسش و پاسخای ساده ش از روی حسودیه...موارد زیادی ازش دیدم که میگم 

شاید اگه مثلا اونیکی برادر شوهرم بود میگفتم سوال پرسیده...یه به قول شما سوال ساده بوده 

نمونه ساده ش مثلا این جاذیم جهیزیه نیاورده بعد تازگیا ظرفشویی خریدن بعد ازمن پرسید سری چنده گفتم هشت گفت فک نمیکنم سری هشت جدیده احتمالا شیشه گفتم نه هشته گفت مال ما شیشه...اومدن خونمون گفت کار با ظرفشوییت چطوره برام توضیح بده بعد رفتیم من داشتم توضیح میدادم اون همش نگاهش روی برگه انرژیه روی ماشین بود گفت اینکه سری شیشه منم توی ظرفشوییم هک شده بود نشونش دادم گفتم سری هشته...دیگه لال شد...تروخدا ماشین ظرفشویی حسادت داره آخه...

منم خودم جارین لیسانسه س و من دیپلمه....ولی خدا میدونه که چقدر دوس داشتم درس بخونم ولی شرایط اقتصادی مون اجازه نداد...الان بعد 6سال که از زندگیم میگذره فهمیدم سال آخر پیش دانشگاهیه...واسه همین رفتم ثبت نام تا پیشم رو بگیرم....حالا نگاه های فامیل شوهر اذیتم میکنن....انگار با چشماشون میگن به خاطر حسادت به اونه که میخوایی درس بخونی

منم خودم جارین لیسانسه س و من دیپلمه....ولی خدا میدونه که چقدر دوس داشتم درس بخونم ولی شرایط اقتصادی ...

به هیچکس نگو میخوای درس بخونی و کار خودتو انجام بده ایشالا موفق باشی

بچه ها من چون جاریمو میشناسم میگم حسودی کرده...چون شناخت کامل روش دارم همین پرسش و پاسخای ساده ش از ...

صبور باش خواهر...این زندگی های امروزی  انقدر حرص داره بخوری که حرص خوردن واسه کارایه جاری توش گم شده

هی خواهر جاری منم اینگونه بود من تو خونه شوهرم ادامه تخصیل دادم،همه هم میدونستن باسواد و بیسواد میگفتن میری دانشگاه و فلان و از این سوالا جاریم میگفت مدرسه بودی،مدرست تموم نشد،کی میری مدرسه،البته حسادت این فرد از روز اول نامزدیمون شروع شد،در صورتیکه من کاری به کارش نداشتم و همیشه احترامشو نگه داشتم😏

من خودم اصلا حسود نیستم  اصلن حس حسادت توی وجودم نیست به هیچ وجه همین جاریم پارسال کنکور داده ...

عزیزم همین ک موفق بشی در آزمون ،تو دهنی محکميه براشون ..نمیخواد جواب بدی و فکرت رو درگیر کنی .فقط فکرت  موفقیت در هدف باشه..جواب دندان شکنی میشه به آدم های حسود