2777
2789
عنوان

جاری حسودم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 75 پست
آره دیگه عنتر خانوم جونش در رفته  بعد برادر شوهرم استاد تخریب کردنه گفته آره دانشجوهای حقوقم م ...

بيخيال عزيزم كدوم حسودي توهم توطئه داريا نه چيزي گفته نه حسادت منفي كرده نه هيچي شما شمشيرو از رو بستي 

بعدم مگه ازمونهايي كه دانشجوا شركت ميكنن راحته 😕چه ربطي داره

رمز اين اكانت دست دو نفر ديگه توسايت هم هست ❤️خودم در اختيارشون گذاشتم ..
بزار همچنان به حسادتشون ادامه بدن آدم حسود اولین و بدترین ضربه رو به خودش میزنه شمام نهایت تلاشتو ...

مرسی عزیزم انشاالله امیدوارم خدا کمکم کنه...چون واقعا تلاش کردم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من جاري ندارم هوهو

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
مرسی عزیزم انشاالله امیدوارم خدا کمکم کنه...چون واقعا تلاش کردم

ذهنتو از حرفای منفی خالی کن و تمرکز و تلاشتو بزار رو کار خودت

توکلت بخدا باشه

تو میتوووونی😉

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏
بيخيال عزيزم كدوم حسودي توهم توطئه داريا نه چيزي گفته نه حسادت منفي كرده نه هيچي شما شمشيرو از رو بس ...

توطئه ندارم بخدا تو نمیدونی اینا چطورن...من سه تا از خواهرام پزشکن...هر جا میشینن میگن پزشکا اینجور و اونجور....پارسال خواهرم کنکوری بود برادر شوهرم هرجا میشست خواهرمو تخریب میکرد دیدم که میگم...سال اول قبول نشد سر جلسه شون کولر نبود بابام کولر مغازشو برده بود براش سر جلسه 

بعد برادر شوهرم به من میگفت خواهرت انقدر استرس داشته فکر میکرده کولر نبوده خراب کرده میگفتم مگه میشه میگفت آره...

الان من رمز خودمم فراموش کردم بعد شما رمز اکانتتو خیرات کردی؟😅

😂 داستان داره 

يبار يكي تاپيك زد گفت كي ميتونه برام ي اكانت درست كنه شماره ندارم ديگه شناسايي شدم 

من بهش گفتم بيا اين رمز منه تاپيك خواستي بزني با اين بزن 

اونم تشكر كرد بعد يجا يه خانومي گفت تو چطوري تاپيك بارداري زدي الان ميگي  بچت شيش سالشه قضيرو گفتم گفت چه خوب ميشه رمزتو به منم بدي خيلي وقتا ميخام تاپيك بزنم نميتونم بخاطر اينكه همه منو ميشناسن 

و اينگونه شد ك انگونه شد

رمز اين اكانت دست دو نفر ديگه توسايت هم هست ❤️خودم در اختيارشون گذاشتم ..

طعنه ها شنیدم از همین قوم شوهر بخاطر پزشک نبودنم چون خواهرام پزشک بودن...یعنی فقط منتظر قبولیمم😁شوهرم میگه نیتت خیر باشه که قبول شی...میگم زنگ میزنم به همه اونایی که طعنه زدن🤣🤣

دوستان  یه نصیـحت مادرانه..خواهرانه...رفیقانه....

حرفی که گوشتون میشنوه رو به مغز و ذهنتون بسپرین      کاری به منظور حرف نداشته باشین...اینجوری خودتون اذیت میشین.....شاید واقعا منظوری پشت حرف کسی نباشه     

نازنین هستم.🌱هرموقع خواستی با یکی حرف بزنی رو من حساب کن...