2777
2789

بابا مزخزف مزخزف مزخرف 

روبیکا از اون گوه تر

دوتا پیام میخای بفرستی نمیره

ریده ب اعصابم☹☹☹☹☹گوه تو برنامه ساختنتون

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید عفت کلام نداشتم☹☹واقعا مزخرفن.

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
میتونی بازارو بفرسی برام

چجوری

تورخدا بازار برام بفرسین

من بازار را روی دستگاه اندرویدی‌ام نصب کردم. بازار، محلی برای عرضه و فروش برنامه‌های اندرویدی‌ست که به‌طور ویژه به کاربران ایرانی سرویس‌دهی می‌کند. همین حالا آن را از سایت http://www.cafebazaar.ir/download/bazaar.apk دانلود کن و پا به دنیای بی‌انتهای برنامه‌های اندرویدی بگذار!

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨