2777
2789

چرا ازواژینال من ازمقعد استفاده میکنم واژینال ترسناک اون شیافی روکه گفتی نشنیدم من

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همون پروژسترونه 

اره منم خارجیشو استفاده میکنم ولی خیلی سخت پیداش میکنم

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
منم خارجی میگیرم. هرسری زنگ میزنم 1490 بهم میگه کدوم داروخونه ها دارن ولی 15 تا بیشتر نمیده 

مشکل من این که توشهرستانم تویه طرف خیابون تمام داروخونه ها هس ازهرکدوم بپرسی تو۱۰ دقیقه تموم میشه

منم خارجی میگیرم. هرسری زنگ میزنم 1490 بهم میگه کدوم داروخونه ها دارن ولی 15 تا بیشتر نمیده 

من خارجیشو دو بسته خریدم   تو یخچالم گذاشتم اما شکر خدا لک ندارم و ی پنج  شش تایی از سری  قبل داشتم همونارو استفاده کردم. اگه خواستی و پیدا نکردی من دارم