2777
2789
عنوان

كلاهبرداري

44 بازدید | 27 پست

بچه ها سلام تو سايت ديوار خواستين آگهي بدين براتون پيامك اومد كه هزارتومان واريز كنيد وگرنه آگهي حذف ميشه نكنيد كلاهبرداريه ما زديم تو اين شلوغي ها يك تومن از حسابمون برداشتن،همه كسايي كه تو حسابشون پول دارن و رمز دوم دارن برن بانك رمز پويا يا يكيارمصرف حتماً بگيرن،خيلي جدي بگيرين امروز رفتم پليس فتا كلي از حساب مردم با اين رمز دوم برداشت كردن،وظيفه خودم دونستم اطلاع رساني كنم.

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برداشتن از حسابم😑😑

خيلي آدم ميسوزه تو اين همه گرفتاري كه روز به روز هم بيشتر ميشه خيلي راحت بيان پولتو از حسابت بردارن آخرم دستت به هيچي نرسه

من رفتم فتا شكايت كردم ولي چشمم آب نميخوره

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
خيلي آدم ميسوزه تو اين همه گرفتاري كه روز به روز هم بيشتر ميشه خيلي راحت بيان پولتو از حسابت بردارن ...

منم شکایت کردم

فکر کن تو این شرایط نصف حقوقت بره

هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》                                                                         
یعنی هرکی رمز دوم داره احتمال خطر هست ؟ من کارتم رمز دوم داره ولی هیچ خرید اینترنتی باهاش نداشتم ال ...

اگه اصلاً خريد نداشتي و رمزتم به كسي نگفتي كه نگران نباش ولي هروقت خواستي خريد اينترنتي حتي شده يه شارژ هزارتومني بهري حتماً رمز پويا يا يكبار مصرف بگير

ما خيلي مراقب بوديم و تو همه پرداخت ها كامل سايت رو چك ميكرديم ولي كار يه بار ميشه

من کارتم رمز دوم داره۱۰هزارم موجودی داره ولی استفاده نمیکنم گاهی یه شارژ میخرم کلا موجودیش بیشتر از۳ ...

پويا كني بهتره خيالت راحته