2777
2789
۲۴ ساعتم گذاشتم ولی بازم بی مزه بود .شیرین ترین ماستی که خوردین اونجوری میشه .که اصلا باب میل ما نیس ...

توی چه دمایی گذاشتی؟ خیلی شل بود؟؟ اگه شل و دون دون بودن قارچات ضعیف شدن باید هر روز با قارچات دوغ درست کنی تا دوباره جون بگیرن. دما هم بالا باشه. حالا نه خیلی بالا مثلا ۲۲ درجه

الهی به امید خودت...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تابستون از بس گرم بود دوغام مزه قره قوروت میدادن از شدت ترشی. من باهاش کشک درست کردم عالی شد. بهم درخواست دوستی بده وقتی تل وصل شد تو گروه دوغ کفیر ادت کنم. همه تجربیاتشون و خواص دوغ رو میذارن توش.

الهی به امید خودت...  
حالا قلقش دستت میاد فعلا زمان بده بهش شیر هم یه لیوان بیشتر نریز. کفیر رو نشور و جای سرد هم نذار

باشه مرسی .خواستم بدونم اگه دوباره قوی بشن دوغم ترش میشه؟چون شوهرم دوغ ترش دوست داره

حالا واسه اینکه قوی بشن فعلا شیرش رو تند تند عوض کنم ؟مثلا ۲۴ ساعته

اره دیگه. اصلا تو اب نگهشون ندار یخچالم نذار. فقط تو شیر و دمای محیط. تا فارچات تغذیه بشن. شیرتم چرب نباشه فعلا تا جون بگیرن.

الهی به امید خودت...  

[QUOTE=112630111]به نظرم تند تند عوض نکن. هر چی بیشتر بمونه بیشتر تکثیر میشه [/QUOT

عزیزم اگه قارچ کفیر بیشتر از دو روز توی شیر گرم بمونه تولید الکل میکنه و خب اگه کسی معتقد باشه نوشیدنش حرام میشه

الهی به امید خودت...  
عه نمیدونستم .فک میگردم با شیر تازه بیشتر جون میگیرن 

کم هم نباید بمونه زیاد هم نباید بمونه زمانش دستت میاد بهترین تایم حالتیه که ببینی داره تکثیر میشه حجمش یه کم‌بیشتر بشه. البته هر چند بار یه دفعه ممکنه متوجه افزایش حجمش بشی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز