2777
2789

وای خدایا شکرت!!!!!!!!!!!!!

....دلم خیلی برا نی نی سایت تنگ شده بود

خب اینجا نباشه ما سوالامونو‌کجا بپرسیم؟ درد و‌دلامونو‌ کجا کنیم؟

هوفففف....دیگه معتاد شدیم رفته هااااااا......🤦🏼‍♀️

اصن یه وضی.....

شماها الان چه احساسی دارین؟!

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😞

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

من که کارم اینترنتیه

پایان نامم رو هواست

تحقیقاتم رو هواست

فکر نمیکردم انقد وابسته به اینترنت باشم

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم
من که کارم اینترنتیه پایان نامم رو هواست تحقیقاتم رو هواست فکر نمیکردم انقد وابسته به اینترنت باش ...

منم 

الان دارم از روی دوتا کتاب و ۲ تا پی دی اف جواب سوالامو پیدا میکنم

برای ظهور امام زمان صلوات
فکر کنم شهر به شهر باشه چند دقیقه پیش اول نوشتن بندرعباس الانم که من چک کردم تهران اومده بود

کلا اینترنت وصل شده؟ یا سایت ای ایرانی؟

هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》