forouzkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 85 عنوان جواب عکس رنگی 136 بازدید | 7 پست دکتر گفت لوله راستم بستس اما چپم بازه و همین کافیه برا بارداری...امروز 12 سیکلمه بهم گفت یک شب درمیون نزدیکی تا یک هفته بعدم انتظار مثل همیشه.... (من دلم روشنه حتمن این دفعه میشه برام خیلی دعا کنید...) 1398/08/25 | 19:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
forouzkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 85 ان شاءالله که خیر انشالا... از آمپول و قرص و دارو دلم زده شده.. الآن حتی دلم نمیخواد فولیک اسید بخورم
جیگیلی_جیگیلی_قناری عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 634 انشالا... از آمپول و قرص و دارو دلم زده شده.. الآن حتی دلم نمیخواد فولیک اسید بخورم عزیز دلم من الان ۵ ماهه حاملم تو این ۵ ماه هرروز آمپول زدم ۵ونیم ماه دیگه هم باید بزنم بخدا چاره ای نیست فقط ازخدا بخواه هرچی خیر اون باشه
جیگیلی_جیگیلی_قناری عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 634 انشالا... از آمپول و قرص و دارو دلم زده شده.. الآن حتی دلم نمیخواد فولیک اسید بخورم ان شاءالله همه اون قرصا وآمپولا برات تاثیرمیذاره خدا پشیمون نمیکنه
forouzkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 85 عزیز دلم من الان ۵ ماهه حاملم تو این ۵ ماه هرروز آمپول زدم ۵ونیم ماه دیگه هم باید بزنم بخدا چاره ای ... وای خدا شما بارداری.. برام خیلی دعا کن از جوجه تو دلتم بخواه برام دعا کنه منم این ماه صاحب یه بچه سالم بشم و دلم خوش بشه
forouzkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 85 ان شاءالله همه اون قرصا وآمپولا برات تاثیرمیذاره خدا پشیمون نمیکنه انشالا با دعای دوستان
جیگیلی_جیگیلی_قناری عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 634 وای خدا شما بارداری.. برام خیلی دعا کن از جوجه تو دلتم بخواه برام دعا کنه منم این ماه صاحب یه بچه سا ... چشم گلم حتما اینم سه صلوات هدیه به شما به حق این صلوات ان شاءالله به زودی مامان بشیاللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم