2789

😅😅😅من مردم از خنده چرا ترکیدی؟

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی چرا

تاپیک زد چرا تاپیک تعطیلی مدارس قفله بعد تاپیکش ترکید😐

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
😅😅😅من مردم از خنده چرا ترکیدی؟

نمی‌دونم والا گفتم داری فردا تعطیله

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
چرا انقد خلوته؟  ما مودم وصلین شما هم؟  فی لتر ش کن من وصل نمیشه :/

با مودم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نمی‌دونم والا گفتم داری فردا تعطیله

من زدم بخونم چرا قفل شده دیدم نوشته این تاپیک تعطیل شده خندم گرفت که دیگه این که بنزین نبود